TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kulislerde Tanrıöver’in ismi konuşuluyor

Adana’da Seyhan Belediyesi için kulislerde Adana Ticaret İl Müdür Yardımcısı ve Büro Memur Sen Başkanı Mehmet Tanrıöver’in ismi konuşuluyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2023 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2023 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kulislerde Tanrıöver’in ismi konuşuluyor

SERHAT AKARSU

ADANA (İLKHABER) -Adana’da Seyhan Belediyesi için kulislerde Adana Ticaret il Müdür Yardımcısı ve Büro Memur Sen Başkanı Mehmet Tanrıöver’in ismi konuşuluyor. Tanrıöver’in Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Seyhan Belediye Başkanlığı’na aday adayı olacağı konuşuluyor.

Seçimlere az bir süre kala belediye başkanlıklarına kimlerin aday olabileceği konuları da kulislerde konuşulmaya başlandı. Bu isimlerden birisi de Adana Ticaret il Müdür Yardımcısı ve Büro Memur Sen Başkanı Mehmet Tanrıöver oldu. Tanrıöver’in AK Parti’den Seyhan Belediye Başkanı aday adayı olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı bile. 2024 seçimleri için henüz hiç bir parti adaylık konusunda herhangi bir açıklama yapmazken, AK Parti’de  Tanrıöver’in ismi açık olarak anılmaya başlandı.

TANRIÖVER KİMDİR?

1970 yılında Adana’da dünyaya gelen Tanrıöver, sırasıyla; Toros İlk Okulu, Karataş Yemişli Köyü ilkokulu Sakarya İlk Okulu, Beş Ocak Orta Okulu ve Adana Erkek Lisesi’nden mezun oldu.

Evli ve 4 çocuk babası olan, eğitim alanına İşletme Fakültesi’nden devam eden Tanrıöver, buradan da mezun olduktan sonra Çukurova Üniversitesi Maliye ve İnönü Üniversitesi İşletme alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

SSK İl Müdürlüğü’nde memur ve şef olarak görev yaptıktan sonra İmamoğlu Belediyesi’nde başkan yardımcılığı görevinde bulunan Tanrıöver, Malatya ve Adana’da Sanayi Ticaret İl Müdür Yardımcılığı yaptı. Daha sonra Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Adana Ticaret İl Müdürlüğü’nde Ticaret Şube Müdürü olarak görev yapan Tanrıöver,   şu anda Sosyal Güvenlik Kurumu Strateji daire başkanı olarak  görevini sürdürüyor.

Tanrıöver, aynı zamanda Memur-Sen Teşkilat Başkanı ve Büro Memur-Sen Adana Şube Başkanıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.