TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kanlı: TEKNOFEST, Güçlü Türkiye ve Kızılelma yolunun simgesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, TEKNOFEST'in Türkiye'nin önemli atılımlarını yansıttığını vurgulayarak, bu tür etkinliklerin vatandaşlara ortak bir coşku, heyecan ve özgüven kazandırdığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 12:57
Kaynak: BÜLTEN
Kanlı: TEKNOFEST, Güçlü Türkiye ve Kızılelma yolunun simgesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, TEKNOFEST'in Türkiye'nin atılımlarını yansıttığını belirterek, bu tür etkinliklerin vatandaşlara ortak bir coşku, heyecan ve özgüven kazandırdığını ifade etti. Kanlı, Teknofest’in güçlü Türkiye ve Kızılelma yolunun bir simgesi olduğunu vurguladı.

Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynuyor

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın ana yürütücülüğünde icra edilen, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen ülkemizin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’in Adana’da düzenlenmiş olmasından büyük onur ve mutluluk duyduklarını söyledi.

“TEKNOFEST şehrimize ise artı bir ticari canlılık katmıştır”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Başta savunma sanayi olmak üzere farklı alanlarda yenilikçi teknolojilerin vitrine çıkarıldığı festival, sadece Adana’da yaşayanların değil çevre illerdeki vatandaşlarımızın da yoğun ilgisini çekmiş, şehrimize ise artı bir ticari canlılık katmıştır” diye ifade etti.

“Teknofest güçlü Türkiye yoludur”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Türkiye özellikle savunma sanayiinde müthiş atılımlar yaparak, dünyada bir yıldız gibi parlamış ve bu alanda öne çıkan ülkeler arasına girmeyi başarmış ülke haline gelmiştir. Ülkemizin bu atılımlarını yansıtan Teknofest, aynı zamanda vatandaşlarımıza ortak bir coşku, heyecan ve özgüven de kazandırmaktadır. Teknofest aynı zamanda güçlü Türkiye yoludur, Kızılelma yoludur! Bu manada Teknofest’ten büyük onur ve mutluluk duyduk; düzenleyenlerden Allah razı olsun!”

TEKNOFEST’ emeği geçenlere teşekkür etti

 Kanlı, “Bu vesileyle, Teknofest’in ilk kez Adana’da düzenlenmesini sağlayan Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır’a, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Selçuk Bayraktar’a, alın teriyle, fikir teriyle katkı sunan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyor; teşvik ve himayeleriyle, Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefinde her alanda tam bağımsız güçlü Türkiye’nin inşası için destek veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.