TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Gürban’ın lüks araç paylaşımı tepkilere neden oldu

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, lüks araçlarıyla çektiği videoyu sosyal medyada paylaşarak tepki topladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2024 16:17
Kaynak: Haber Merkezi

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, sosyal medya hesabında lüks araçlarıyla çekilmiş bir video paylaşarak tepkilerin odağı haline geldi. Lüks araçlarla yaptığı paylaşım, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve tepkiler nedeniyle kısa süre sonra kaldırıldı. Gürban'ın paylaşımı, kısa bir süre önce Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ’a makam araçları konusunda yaptığı uyarılarla da dikkatleri çekti.

Gürban, lüks çakarlı araçlarıyla çektiği videoyu sosyal medyada paylaştı. Ancak, gelen tepkiler üzerine video kısa süre içinde kaldırıldı. Gürban'ın sahip olduğu aracın değeri yaklaşık 4 milyon TL olarak belirtiliyor.

ÜMİT ÖZDAĞ'A GÖNDERME YAPMIŞTI

Gürban, üç ay önce Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a lüks araçlara binmemesi için ‘tavsiyede’ bulunmuştu. Sosyal medyadan paylaşım yapan Gürban, şu ifadeleri kullanmıştı:

 "Ümit Bey’e bir beyaz Toros hediye etmek isterim, makam aracı olarak kullanması için. Ya da kırmızı Şahin S. Önce milliyetçi partiler örnek olacak gençlere ki, gençler Mercedes’lere Range Rover’a özenmeyecek! Yoksa eleştirdiğimiz RTE’den ne farkınız kalır? Elinize imkan geçse siz ondan beter olursunuz demek ki!"

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.