TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İmamoğlu’ndan Bakan Şimşek’e ziyaret: Metro projeleri ve belediyelerin finansal sorunları masada

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile bir araya geldi. Görüşmede, İstanbul’un metro projeleri ve Türkiye Belediyeler Birliği'nin belediyelerin finansal sorunları gündeme alındı. İmamoğlu, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 19:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 19:50
Kaynak: Haber Merkezi
İmamoğlu’ndan Bakan Şimşek’e ziyaret: Metro projeleri ve belediyelerin finansal sorunları masada

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ziyaret etti. Görüşmede, özellikle İstanbul’daki metro projelerinin finansal süreçleri ve belediyelerin yaşadığı finansal sorunlar ele alındı. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı olarak İmamoğlu, belediyelerin öncelikli finansal problemlerini çözme noktasında görüş alışverişinde bulundu.

METRO PROJELERİ GÜNDEMDE

İmamoğlu, görüşmeye dair sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, "Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek’i ziyaret ederek, başta metro projelerimizin finansal süreci olmak üzere bakanlıkla ilgili konuları ve Türkiye Belediyeler Birliği olarak belediyelerin öncelikli finansal sorunları ve çözüm önerilerini görüştük" dedi.

İmamoğlu, belediyelerin finansal zorluklarına dikkat çekerek, bu konuda bakanlıkla yapılan görüşmenin verimli geçtiğini belirtti. Ayrıca, Türkiye Belediyeler Birliği olarak tüm belediyelerin karşılaştığı sorunlara çözüm arayışında olduklarını ifade etti.

İmamoğlu, yaptığı açıklamada, “Bu verimli görüşme için Sayın Bakan’a teşekkür eder, başarılar dilerim” ifadelerine yer vererek, görüşmenin olumlu bir havada geçtiğini vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.