TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu: "Doğrunun yanında, yanlışın karşısında duruyoruz"

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Bingöl'de düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, partisinin doğrunun yanında olduğunu ve yanlışın karşısında durduklarını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2024 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2024 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu: "Doğrunun yanında, yanlışın karşısında duruyoruz"

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Bingöl Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleşen HÜDA PAR Aday Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Toplantı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve şiir dinletisi ile başladı.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına değinerek içlerinin yandığını ifade eden Yapıcıoğlu, pratikte bir şey yapamadıklarını belirtti. Gazze'ye yönelik saldırıların 120 gündür devam ettiğini söyleyen Yapıcıoğlu, siyonistlerin her türlü hukuk, ahlak ve savaş kuralını ihlal ederek soykırıma devam ettiğini ifade etti. Yapıcıoğlu, Filistin'de temiz su ve gıda yokluğundan kaynaklanan ölümlerin arttığını dile getirdi ve bu konuda duyarlılık çağrısında bulundu.

HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışına vurgu yapan Yapıcıoğlu, partilerinin doğruyu desteklediğini ve yanlışın karşısında durduğunu belirtti. Parlamentoda temsil imkanı elde ettikten sonra duruşlarını ortaya koyduklarını ifade eden Yapıcıoğlu, HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışını tanıtma zamanının geldiğini dile getirdi.

Toplantının ardından HÜDA PAR'ın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet İlker Dönmezer, Bingöl Belediye Başkanı adayı Yunus Emiroğlu, Elazığ Belediye Başkanı adayı Yasin Kavaklı, Erzincan Belediye Başkan adayı Yusuf Sezgin ve diğer ilçelerin adayları tanıtıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.