TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Erbakan: “D-60 hedefine ulaşarak dünyadaki zulümleri sona erdireceğiz”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Teşekkür Ziyaretleri' kapsamında Gaziantep'te gerçekleştirilen programda, dış politikada D-60 hedefine ulaşarak 57 Müslüman ülkenin Türkiye öncülüğünde bir araya gelmeyle birlikte hastalıkların sona ereceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 16:12
Kaynak: İHA
Fatih Erbakan: “D-60 hedefine ulaşarak dünyadaki zulümleri sona erdireceğiz”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Teşekkür Ziyaretleri' çerçevesinde Gaziantep'e yapılan bir dizi programına katıldı. İlk olarak Delikli Tepe Seyir Terası'nda basın mensupları ile bir araya gelen Erbakan, ardından Oğuzeli Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye önünde yaptığı konuşmada, dış politikada önemli hedeflere vurgu yapan Erbakan, “Gazze başta olmak üzere dünya mazlumlarına kurtuluşu Erbakan Hocamızın hedeflediği D-60 hedefine ulaşılarak sağlanırz. 57 Müslüman ülkenin bir araya gelmesi ve Türkiye'nin liderliğinde ortak hareket etmesiyle birlikte ölümsüzlüklerden kurtulacağız. Manevi kalkınma ve adil bir dünya, İslam birliğinin çözülmesiyle gerçekleşecek” dedi.

“Milletimiz Değişim İstiyor”

Erbakan, konuşmasında mevcut durum eleştirilerini dile getirerek, milletin bir değişim istediğini belirtti. “Milletimiz mevcut olduğundan şikayetçi olup, rantçı belediyecilikten kurtulmamız gerektiğini söylüyor. Bu değişimle birlikte milli görüşlü belediyeciliğe geri dönmemiz karşılığında karar verildi”, verimli kullanan Erbakan, geçmişteki milli görüşlü belediyeciliğin hizmetlerini hatırlatarak, “89-94 yıllar arasında ve merhum Erbakan Hoca'nın başbakanı olduğu dönemdeki hizmetler, milletimize dar gelirliye görülmemiş bir performans seviyesi sağlamıştı. Milletimiz bu hizmetleri yeniden görmek istiyor” dedi.

“Milli Görüş Belediyeciliği Adalet Demektir”

Milli görüş belediyeciliğinin adalet ve hizmet odaklı olduğunu vurgulayan Erbakan, “Kim olursa olsun, hangi mezhep ya da ırktan olursa olsun, yönetimimize adil şekilde hizmetin götürülmesi esastır. Milli görüş belediyeciliği hizmet belediyeciliğidir” diye konuştu. Ayrıca, “Akraba veya yandaş kayırma değil, mesele ehli kimse ona göre

“Ekonomik Krizlerden Kurtulmak İçin Yeniden Refah İktidarı”

Ekonomik krizler, aile yapısı ve dış politikada atılması gereken adımlar konusunda da açıklamalarda bulunan Erbakan, “Yeniden Refah Partisi'ni hep birlikte iktidara taşıyacağız. Yeniden refahın iktidarı neden önemli. Bir defa ekonomik krizde borç, faiz, zam, vergi ekonomisinden kurtulmak için önemli. Paylaşımda adaletin sağlanması için önemli. Bir avuç imtiyazlıya değil herkese refah sağlanması için önemli. İkinci önemli husus ahlak ve maneviyat düsturuyla ahlaki erozyonun önlenmesi. Ailemizin ve nesillerimizin korunması. Bu Yeniden Refah iktidarında gerçekleşecek. Üçüncü önemli husus dış politikada atılacak adımlara Gazze başta olmak üzere dünya mazlumlarına kurtuluşu Erbakan Hocamızın hedef gösterdiği D-60 hedefine ulaşarak 57 Müslüman ülkenin bir araya gelmesi. Türkiye'nin öncülüğünde ortak hareket etmesiyle dünyadaki bu zulümlerden kurtulacağız. Türkiye öncülüğünde adil bir dünya düzeni kuracağız. Manevi kalkınma ve adil bir dünya, İslam birliğinin kurulmasıyla olur” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.