TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evlilik Kredisi İçin Öncelik Deprem Bölgesi

Evlilik kredisi başvuruları için heyecanla beklenen tarih açıklandı. Peki, faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlıyor, hangi şartlar gerekiyor, kimler faydalanabilir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2024 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
Evlilik Kredisi İçin Öncelik Deprem Bölgesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurusuyla harekete geçen Aile ve Gençlik Fonu’na başvuruların 15 Şubat'ta başlayacağı belirtildi.Başvuru şartlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Göktaş, gençlere evlilik hayallerinde ve projelerinde destek olmayı hedeflediklerini dile getirdi.

evlilik kredisi

Bakan Göktaş, "Aile ve Gençlik Fonu’nda pilot bölge olarak deprem bölgesini belirledik. Gençlerimizin hem evlilik hayallerine hem de farklı projelerine destek olmayı hedefledik. Aile kurma yolunda ilk adımı atacak gençlerimize faizsiz kredi imkanı sunacağız. Gençlerimiz bu destekle aynı zamanda kendi projelerini de hayata geçirebilecek." ifadelerini kullandı.

Başvuruların alınacağı internet sitesini belirten Bakan Göktaş, "aile.gov.tr" adresine gidilmesi gerektiğini vurguladı.

Program kapsamında başvuru şartları ve detayları açıklayan Göktaş, onaylanan kişilere toplam 48 ay vadeli, 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi desteği sağlanacağını söyledi.

evlilik kredisi

Başvuru için gereken diğer şartların yakın zamanda açıklanacağını belirten Bakan Göktaş, programın Türkiye genelinde yaygınlaştırılacağını ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.