TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Bakan Masum Türker’in anne acısı

Ekonomiden Sorumlu eski Devlet Bakanı, DSP Eski Genel Başkanı, TÜRMOB eski Başkanı Masum Türker, annesi Hacı Nezihe Türker’i kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2023 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2023 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
Eski Bakan Masum Türker’in anne acısı

Adnan AVUKA

MARDİN (İLKHABER)- Ekonomiden Sorumlu eski Devlet Bakanı, DSP Eski Genel Başkanı, TÜRMOB eski Başkanı Masum Türker, annesi Hacı Nezihe Türker’i kaybetti. Mardin’in tanınmış Şeyh Mahmut Türki Ailesinin gelini olan Hacı Nezihe Türker, 91 yaşında memleketi Mardin’de hayatını kaybetti.

Masum, Mehmet, Sakine, Güneş, Aydın, Filiz ve Turgay Türker’in anneleri Hacı Nezihe Türker’in cenazesi Şakir Nuhoğlu camisinden alınarak Şeyh Mahmud Türki Aile Kabristanında toprağa verildi.

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve İş İnsanı Halil Arslan’ın da katıldığı cenaze törenine, Gelinkaya eski Belde Belediye Başkanı Mehmet Aksöz, bürokratlar, iş ve siyaset dünyasının renkli simaları ile Türker ailesinin dost ve yakınları katıldı.

DSC_1201

Merhume Hacı Nezihe Türker’in defin işlemlerinin ardından törene katılanlar Hacı Nezihe Türker’in çocukları Masum Türker ve kardeşlerine başsağlığı dileklerinde bulundu.

Kendilerine bu acılı günlerinde yalnız bırakmayıp, acılarını paylaşmak için Türkiye’nin dört bir yanından gelen dost ve akrabalarına teşekkürlerini ileten Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Bakanı Masum Türker ve kardeşleri, anneleri Nezihe Türker’in üç gün sürecek olan taziyesinin Nuhoğlu Camiisinde devam edeceğini bildirdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.