TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Devlet Bahçeli: Sokak hayvanları konusunda yanlış uygulamalara karşıyız

MHP lideri Devlet Bahçeli, Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni değerlendirirken, hayvan hakları konusundaki duruşlarını ve MHP'ye karşı yapılan haksızlıkları gündeme getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
Devlet Bahçeli: Sokak hayvanları konusunda yanlış uygulamalara karşıyız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyonu'nda görüşülen Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni değerlendirdi.

HAYVAN HAKLARI VE MHP'NİN TUTUMU

Bahçeli, Türk milletinin hayvanları sevdiğini ve köpekleri dost olarak kabul ettiğini belirterek, köpeklere yönelik yanlış uygulamalara karşı olduklarını ifade etti: “Türk milleti hayvanları sever, köpekleri dost kabul eder, köpeklere karşı uygulanacak yanlışın karşısında olur. MHP gerekeni yapacaktır. Köpekleri taşlamaya devam etmesinler, onlar çünkü cenabı Allah’ın bir yaratığıdır.”

MHP’YE YAPILAN SUÇLAMALAR VE HUKUKİ SÜREÇ

Bahçeli, MHP’ye karşı 2024 yılı içinde büyük haksızlıklar ve iftiralar yöneltildiğini, bu kişilerin toplamda 154 kişi olduğunu söyledi. MHP’nin gazeteci, siyasetçi, akademisyen ve hukukçulardan oluşan bu listeye karşı hukuki süreç başlatacağını vurguladı: “Bazı çevreler, 2024 yılı içinde MHP’ye karşı çok büyük haksızlıklar, iftiralar, yalanlar, hakir görmeler, suçlamalarda bulunmuşlardır. Bunların toplamı 154 kişidir. Şu görmüş olduğunuz liste, kimin hangi gün, hangi saatte, hangi programda nasıl ve kimlerle konuştuklarının, MHP’ye hangi hakaretleri yaptıklarının toplamıdır. Bu dosya elimizdedir. Günü geldiğinde bu dosya eyleme de geçecektir. Eylem, hukuki nitelikli olacaktır. Bizi hedef gösteriyorlar saçmalığından da korkaklığından da kendilerini kurtarsınlar. Onlarla muhatap olmayı dahi kabul etmeyiz ama hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız.”

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.