TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Devlet Bahçeli, İYİ Parti lideri Dervişoğlu'nun attığı ipi istedi

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun grup toplantısında kürsüden attığı urgan ipini istemesiyle dikkat çekti. Bahçeli, ipi makam odasına asacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 13:49
Kaynak: Haber Merkezi

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun grup toplantısında kürsüden attığı urgan ipini istedi. Bahçeli'nin, atılan ipi makam odasına asacağı öğrenildi. Bu isteğin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'dan açıklama geldi.

"BAŞKANIMIZ ÇOK İYİ BİR CEVAP VERDİ"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Bahçeli'nin ipi odasına asacağını belirtti. Dervişoğlu'nun ip attığını, ancak önce kendi ipini atması gerektiğini ifade eden Karakaya, "Bu millet için daha faydalı olurdu. Kendisi başkan oldu ama partisindeki vekillerini bile tutamıyor. Bırakın ip atmayı, bir söz bile söylememesi gerekirdi. Eskiye de bir atıfta bulunarak yaptığı şey şovdur. Kendisi bir şov yapma gereğinde bulunmuş. Dervişoğlu şaşırmış durumda, tüm tuşlara basmaktadır. Genel Başkanımız da çok güzel bir cevap vermiş. Bu bir öngörü meselesidir. Bahçeli, bu öngörülerinde hep haklı çıkmıştır. Ama tek yanlışımız oldu; o da haklılığımızın hep geç anlaşılmasıydı." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, konuşmasında "Al şu ipi başının ucuna as" diyerek kürsüden urgan ipini atmıştı. Dervişoğlu, geçmişte Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ip attığını hatırlatarak, "Bahçeli 'Ben asamadım, sen as' demişti. Madem ki milattır, o zaman onun da bir hatırası olsun. Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz. Bu büyük milletin geleceğini katlettiniz. Al şimdi bu ipi baş köşede başının ucuna as." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.