TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nu kabul etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile kentsel dönüşüm ve İstanbul'un doğal zenginliklerinin korunması konularında görüş alışverişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 21:10
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 21:10
Kaynak: Haber Merkezi
Bakan Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nu kabul etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu kabul etti. İmamoğlu’nun talebiyle gerçekleşen görüşme, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Görüşmenin merkezinde İstanbul’un kentsel dönüşümü ve deprem hazırlıkları yer aldı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM VE DEPREM HAZIRLIĞI

Görüşme sonrası Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul'un depreme hazırlığı kapsamında kentsel dönüşüm çalışmalarının önemine vurgu yaptı. Kurum, "İstanbul ve Boğaz’ın doğal zenginliklerinin korunması konularında da görüş alışverişinde bulunduk" ifadelerini kullanarak, bu projelerin önemine dikkat çekti

YEREL YÖNETİMLERLE İSTİŞARE SÜRECİ DEVAM EDECEK

Kurum, İstanbul’un geleceği için yerel yönetimlerle sürekli istişare içinde olacaklarını belirtirken, deprem riski taşıyan bölgelerdeki kentsel dönüşüm projelerinin hızlandırılması gerektiğini ifade etti. Görüşmelerin, İstanbul'un daha güvenli ve yaşanabilir bir şehir olmasına katkı sağlayacağı belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.