TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayyüce Türkeş’ten Karalar ve Kocaispir’e sert çıkış: Karşımdakileri rakip olarak görmüyorum

İyi Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş, rakipleri Zeydan Karalar ve Fatih Mehmet Kocaispir’e sert çıkarak “Bu zamana kadar yaptıkları, icraatları ortada. O yüzden ben karşımdakileri rakip olarak görmüyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 16:39
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Ayyüce Türkeş’ten Karalar ve Kocaispir’e sert çıkış: Karşımdakileri rakip olarak görmüyorum

İyi Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş’e katıldığı bir etkinlikte anketlerle ilgili soru yöneltildi. Özellikle son dönemlerde seçimlerle ilgili yapılan kamuoyu araştırmalarında anketlerde Büyükşehir Belediyesi mevcut Başkanı Zeydan Karalar, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ve Ayyüce Türkeş arasında çekişme yaşandığı söylendi ve bu konuyu nasıl yorumlayacağı ile ilgili soru yöneltildi.

Ayyüce Türkeş, konuyla ilgili “Biz çoktan 1. çıktık. Ben Adana’da gerçekten iddialıyım. Ben karşımdakileri rakip olarak görmüyorum” dedi.

TÜRKEŞ: BÜYÜKŞEHİR İÇİN ANLATTIĞI PROJELERİN NE KADARINI YÜREĞİR’DE YAPMIŞ

Yüreğir Belediyesi mevcut Başkanı ve Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’le ilgili açıklamalarda bulunan Türkeş, şunları söyledi:

“Adaylardan bir tanesi zaten şu anda Yüreğir Belediye başkanı. İcraatları ortada. Lansman yapıyor, projelerini anlatıyor. Büyükşehir için anlattığı projelerin ne kadarını Yüreğir’de yapmış. Yüreğir’e gidiyoruz elektrik, yol olmayan yer var. Otobüsle girilmeyen yerler var. Bir yere park yapılmış oraya gidemiyorsun. Kadınlar ‘Park var ama biz oraya nasıl gideceğiz bilemiyoruz’ diyorlar. Ben bunları söylemeye gerçekten utanıyorum. 2024 yılında Adana gibi bir şehirde bunların olması gerçekten inanılmaz bir şey.”

TÜRKEŞ: 10 YILDIR YAPAMADIĞINI 5 YILDA DAHA MI YAPACAK?

Adana’nın gerçekten ihmal edilmiş bir şehir olduğuna vurgu yapan Türkeş, Adana Büyükşehir Belediyesi mevcut Başkanı ve Başkan Adayı Zeydan Karalar’la ilgili de şunları söyledi:

“Ben neden iddialıyım? Çünkü ben sıfır kilometreyim. Ben icraatlarımı göstereceğim. Onlar zaten yapmış yapacağını, yaptıkları da ortada. Zeydan Karalar zaten 10 yıldır belediye başkanlığı yapıyor. 10 yıldır yapamadığını 5 yılda daha mı yapacak? Billboardlarda ‘Şu kadar asfalt döktük, bu kadar yol yaptık’ diye asıp duruyorlar. Bu 1960 belediyeciliği. Onları artık millet geçti. Artık dijital şehirler oluşuyor ve şehirler dijital şekilde yönetiliyor. Mobil faturaya geçtiklerini söylüyor. Mobil fatura ne? Onu evdeki çocuk bile yapıyor. Dünya artık farklı bir yönde ilerliyor. Tarım artık yapay zekayla yapılıyor.”

TÜRKEŞ: SEÇİMİ BEN KAZANDIM ARKADAŞLAR

Adana’nın Türkiye’ye sanayiyi öğreten, dünyanın en büyük ovası olan Çukurova’ya sahip olan bir şehir olduğunu hatırlatan Türkeş, devamında şu cümlelere yer verdi:

“Adana Sabancı’ları çıkaran bir şehir. Adana’da işsizliğin bir numara olması ne demek ben bunu anlamıyorum. Adana’da gençlerin uyuşturucuyla tehdit altında olması ne demek. Ben bunların olduğu yerde rakip tanımıyorum. O yüzden de ben ‘Ayyüce Türkeş kazanacak’ diyorum. Seçimi ben kazandım arkadaşlar.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.