TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan kazanın 112 kayıtları ortaya çıktı

İstanbul Eyüpsultan'daki trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur'un kazadan hemen sonraki telefon konuşmaları ortaya çıktı. Kayıtlarda, panik içinde yardım istediği ve aracının 112 Acil Servis’i otomatik olarak aradığı duyuluyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 22:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 22:44
Kaynak: Haber Merkezi

İstanbul Eyüpsultan’da ehliyetsiz bir şekilde kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur’un, kaza sonrasındaki telefon konuşmaları ortaya çıktı. Kazanın ardından annesi Eylem Tok ile ABD’ye kaçan Cihantimur'un, kazanın hemen sonrasında Adem isimli bir kişiyi arayarak yardım istediği anların ses kayıtları basına sızdı.

“ÇOK KÖTÜ KAZA YAPTIM, HEMEN GEL”

Ses kayıtlarında Cihantimur’un panik içinde Adem’e, "Adem ağabey, yolda çok kötü kaza yaptım. Lütfen gel, lütfen gel. Allah belamı versin, hemen gel. Adam ölüyor, hemen gel. Birine vurdum, hemen gel. Hayatım bitti" dediği duyuluyor. Ses tonundaki korku ve çaresizlik, kazanın dehşetini gözler önüne seriyor.

112 ACİL SERVİS OTOMATİK ARANDI

Ses kayıtlarında ayrıca, Cihantimur’un aracının otomatik olarak 112 Acil Servisi aradığı ve çağrılara kimsenin cevap vermediği de duyuluyor. Kaza anında yaşanan panik ve kaosun, bu kayıtlarda net bir şekilde hissedildiği belirtildi.

KAZADAN SONRA ABD’YE KAÇTI

Kazanın ardından, Timur Cihantimur annesi Eylem Tok ile birlikte Türkiye’den ayrılarak ABD’ye kaçtı. Aci ailesi, bu olayın adalet önünde çözülmesi gerektiğini belirterek kamuoyuna çağrıda bulundu. Kaza ile ilgili hukuki süreç devam ederken, ses kayıtlarının ortaya çıkması olayın yankılarını daha da büyüttü.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.