TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğlu ehliyetsiz araba kullanarak trafiği tehlikeye attı babası canın sağolsun paşam dedi

Aksaray’da 14 yaşındaki bir çocuğun minibüs kullanırken polis tarafından yakalanması ve babasının tepkileri olay oldu. Çocuğun polislere “İşlem yapmayın” talimatı vermesi ve babasının ''Canın sağolsun koçum, erkek evladı'' gibi sözleri tepki topladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 13:28
Kaynak: İHA

Aksaray’ın Büyükbölcek Mahallesi’nde, 14 yaşındaki bir çocuk sürücü minibüs kullanırken polis tarafından yakalandı. Olay, Mehmet Ali Demir Caddesi’nde meydana geldi. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri tarafından şüpheli olarak durdurulan 68 AAP 030 plakalı minibüsün sürücüsünün ehliyetsiz ve çocuk olduğu belirlendi.

14 yaşındaki çocuk: ''İşlem yapmayın''

Polis ekipleri çocuğun kimlik bilgilerini sormasına rağmen, çocuk adını ve kimlik bilgilerini vermedi. Babasını olay yerine çağıran çocuk, polis memurlarına “İşlem yapmayın, ehliyet mi sürüyor arabayı?” şeklinde tepki gösterdi. Polis Merkezi Amirinin, “Birine çarpsan ne yapacağız?” sorusuna ise çocuk, “Ya niye çarpayım ben adam akıllı gidiyorum” şeklinde yanıt verdi.

aksaray ehliyetsiz çocuk sürücü

Baba: ''Bu erkek evladı, hiçbir şey yapmaz''

Olay yerine gelen baba K.Ö., polis merkezi amiri ile görüştü. Çocuğun ehliyetsiz araç kullanması ve trafik güvenliği konularında uyarılan baba, amiri gülerek dinledi ve ardından oğlunun boynunu sıvazlayarak “Canın sağ olsun paşam, hiç şey yapma. Canın sağ olsun koçum” dedi. Ayrıca, basın mensuplarına yaklaşarak, “Çekiyorsan da çek bu erkek evladı, hiçbir şey yapmaz, çek” diyerek tehditvari sözler sarf etti.

14 yasında ehliyetsiz sürücü

Para cezası kesildi

14 yaşındaki çocuk sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan 12 bin 900 TL, araç sahibi babasına da 12 bin 900 TL olmak üzere toplam 25 bin 800 TL para cezası kesildi. 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.