TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya'da akademisyen çifte saldırı girişimi engellendi

Malatya'da hava araçlarını lazer silahlarına karşı koruyacak kompozit madde geliştiren akademisyen çifte yönelik saldırı girişimi polis tarafından engellendi. Zanlılardan ikisi yakalandı, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 20:55
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 20:55
Kaynak: İHA
Malatya'da akademisyen çifte saldırı girişimi engellendi

Malatya'da hava araçlarını lazer silahlarına karşı koruyacak kompozit bir madde geliştiren İnönü Üniversitesinde görev yapan akademisyen çift, trafikte saldırıya uğradı. Kimya Mühendisi Doktor Yeliz Toptaş ve İnönü Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Murat Toptaş çiftinin aracına çarparak onları durdurmaya çalışan ve ardından saldıran 4 kişiden 2'si polis ekipleri tarafından yakalandı.

Malatya'da akademisyen çifte saldırı girişimi engellendi 2

POLİS KOVALAMACASI KAMERALARDA

Olay, Yeşilyurt ilçesi Yakınca mevkiinde meydana geldi. Çiftin aracına aynı yönde ilerleyen bir otomobil çarptı ve 4 kişi araçtan inerek çifte saldırdı. Olay yerinden geçen polis ekipleri hızla müdahale etti ve zanlılardan 2'si kaçtı. Kimlik kontrolü yapmak isteyen polis ekiplerinden kaçan zanlıların görüntüleri araç kamerasına yansıdı. Kovalamaca sonucu Doğanşehir ilçesinde yakalanan zanlılardan birinin çok sayıda sabıka kaydı olduğu ve arandığı, diğerinin ise görevinden ihraç edilen eski bir asker olduğu belirlendi.

Malatya'da akademisyen çifte saldırı girişimi engellendi 3

AKADEMİSYEN ÇİFT ŞİKAYETÇİ OLDU

Akademisyen çift, polis merkezine giderek zanlılar hakkında şikayetçi oldu. Çok sayıda sabıka kaydı ve aranması bulunan şahıs tutuklanırken, olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.