TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KUYU-36 operasyonunda yakalanan 157 şüpheli adliyeye sevk edildi

İstanbul'da organize suç örgütüne yönelik KUYU-36 operasyonlarında gözaltına alınan 157 şüpheli, 3 günlük gözaltı süresinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, cinayet, silah ve uyuşturucu ticareti gibi çok sayıda suça karıştığı iddia ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 09:18
Kaynak: İHA

İstanbul'da organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen KUYU-36 operasyonlarında yakalanan 157 şüpheli, bu sabah saatlerinde Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonlarda, organize suç örgütü üyelerinin 100 farklı eyleme karıştığı tespit edildi. Suç örgütü üyeleri hakkında kasten öldürme, kasten öldürmeye teşebbüs, yağma, silah ve uyuşturucu ticareti gibi suçlardan soruşturma başlatıldı.

KUYU-36 operasyonlarında yapılan aramalarda 40 ruhsatsız tabanca, 10 otomatik tabanca, 5 pompalı tüfek, 3 AK-47 tüfek, 2 el bombası, çelik yelekler, uyuşturucu maddeler ve yüklü miktarda döviz ile Türk lirası ele geçirildi.

ÖNEMLİ İSİMLER DE GÖZALTINDA

Operasyonda, organize suç örgütü lideri Barış Boyun’un eşi Ece Boyun’un da aralarında bulunduğu 157 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde 3 gün süren işlemlerin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.