TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçükçekmece’de yabancı uyruklu şahısların kavgasında ortalık karıştı: Araç camı tekmeyle kırıldı

Küçükçekmece'nin Atatürk Mahallesi 326 Sokak'ta, yabancı uyruklu şahıslar arasında çıkan kavga kısa sürede büyüyerek ortalığı karıştırdı. Olay sırasında bir grup, husumetli oldukları esnafa ait aracı hedef alarak büyük bir kargaşa yarattı. Şahısların araç üzerine çıkarak camları tekmeleyip sopalarla parçalamaları anbean kameraya yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 17:07
Kaynak: İHA
Küçükçekmece’de yabancı uyruklu şahısların kavgasında ortalık karıştı: Araç camı tekmeyle kırıldı

Edinilen bilgilere göre, Küçükçekmece'nin Atatürk Mahallesi 326 Sokak'ta iki grup arasında başlayan kavga, Atatürk Mahallesi'nde esnaflık yapan yabancı uyruklu kişiler arasında patlak verdi. Kavga, araçla gelen şahısların husumetli oldukları esnafa saldırmasıyla başladı. Olayın büyümesiyle birlikte, esnafın silah çekerek karşılık vermesi durumu daha da karmaşık hale getirdi.

Aracın Üzerine Çıkıp Camları Kırdılar

Kavganın büyümesiyle birlikte, aracına binen şahıslar kaçmaya çalıştı. Ancak, esnaf ve yakınları ellerinde sopalarla şahısların peşine düştü. Hareket etmeye başlayan aracın üzerine çıkan bir kişi, tekmeyle aracın camını kırmaya çalışırken, diğerleri de sopalarla araca saldırdı. Bu anlar, çevredeki cep telefonlarıyla kayıt altına alındı.

Polis Müdahale Etti

Olay yerine gelen polis ekipleri, durumu kontrol altına almak ve kavgaya karışan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Polis, olay yerinde inceleme yaparak tarafların kimliklerini tespit etmeye ve kavgaya sebep olan nedenleri araştırmaya devam ediyor.

Kavga sırasında yaşananlar, cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Görüntülerde, şahısların aracın üzerine çıkarak camlarını tekmelediği ve sopalarla parçaladığı anlar net bir şekilde görünürken, olayın ciddiyeti bir kez daha gözler önüne serildi.

istanbul kavga

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.