TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kendisini muayene eden doktoru "elektrikli çaydanlık" ile dövdü

Adana’nın Seyhan ilçesinde bir sağlık ocağında görev yapan Dr. Can Cevher Gürler, muayene ettiği hasta tarafından elektrikli çaydanlıkla saldırıya uğradı. Doktor yoğun bakıma alınırken, şüpheli kısa sürede yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 23:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 09:24
Kaynak: İHA

Adana'nın Seyhan ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan aile sağlığı merkezinde dehşet verici bir olay yaşandı. İddiaya göre, muayene olmak için merkeze gelen Seracettin D., doktor Can Cevher Gürler ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü ve Seracettin D., eline geçirdiği elektrikli çaydanlık ile doktoru darp etti. Ardından olay yerinden kaçan saldırgan, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalandı.

DOKTOR YOĞUN BAKIMDA

Saldırının ardından başından ağır darbeler alan Dr. Gürler, meslektaşlarının ilk müdahalesi sonrasında Seyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam eden doktorun durumu ciddiyetini koruyor

Kendisini muayene eden doktoru elektrikli çaydanlık ile dövdü 2

ŞÜPHELİ KISA SÜREDE YAKALANDI

Olayın ardından kaçan şüpheli Seracettin D., Seyhan polisi tarafından kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin emniyetteki sorgusunun sürdüğü ve olayın tüm detaylarının araştırıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.