TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Karşıyaka'da orman yangını: İki mahalle tahliye edildi, hayvan barınağı tahliye ediliyor

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle iki mahalle tahliye edilirken, üç ev zarar gördü. Karşıyaka Belediyesi, yangının Örnekköy Geçici Köpek Bakım Evi'ne yaklaştığını duyurarak yardım çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2024 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2024 13:56
Kaynak: Haber Merkezi

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bu sabah çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor. Yangının hızla ilerlemesi nedeniyle bölgede bulunan iki mahalle tahliye edildi ve üç ev zarar gördü.

HAYVAN BARINAĞI TEHLİKEDE

Yangının Örnekköy Geçici Köpek Bakım Evi'ne yaklaştığını belirten Karşıyaka Belediyesi, hayvanseverlerden acil yardım çağrısında bulundu. Belediyeden yapılan açıklamada, "Yangın ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen Örnekköy Geçici Köpek Bakım Evi'ne doğru yaklaşıyor. Tüm hayvanseverleri bakım evimizdeki can dostlarımızın tahliyesi için yardıma çağırıyoruz" denildi.

TAHLİYE VE YARDIM ÇALIŞMALARI

Yangın bölgesinde devam eden tahliye çalışmaları ve yardım çağrıları, vatandaşların ve hayvanseverlerin desteğini bekliyor. Yetkililer, yangının daha fazla hasar vermemesi için müdahalelerini sürdürürken, bölgedeki gelişmeleri yakındaan takip ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.