TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatay'da feci motosiklet kazası: 3 kişi ölümden döndü

Hatay'ın Antakya ilçesinde iki motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 09:12
Kaynak: İHA
Hatay'da feci motosiklet kazası: 3 kişi ölümden döndü

Hatay’ın Antakya ilçesinde yaşanan motosiklet kazası, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerle gün yüzüne çıktı. Trafikte seyir halindeyken çarpışan iki motosiklet, büyük bir kazaya yol açtı ve araçlarda bulunan 3 kişi yere savruldu. Şans eseri ölümden dönen yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAZA SERİNYOL MAHALLESİ'NDE MEYDANA GELDİ

Kaza, Antakya ilçesine bağlı Serinyol Mahallesi’nde gerçekleşti. İki motosikletli, trafikte seyir halindeyken kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletlerde bulunan 3 kişi yola savruldu. Kazanın hemen ardından bölgeye gelen ekipler, yaralılara müdahale etti.

Hatay'da feci motosiklet kazası 3 kişi ölümden döndü 2

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kaza anı, çevredeki bir işyerine ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, iki motosikletin hızla birbirine çarptığı ve sürücülerin metrelerce sürüklendiği görüldü. Bu dehşet verici anlar, kazanın ne kadar ciddi olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Hatay'da feci motosiklet kazası 3 kişi ölümden döndü 3

Kazada yaralanan 3 kişinin, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi. Şans eseri daha büyük bir faciadan dönülen bu kazada yaralıların tedavilerine devam ediliyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.