TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş'ta öğretmenin silahlı saldırı girişimi paniğe yol açtı

İstanbul Beşiktaş'taki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğretmen, okul müdürü ile tartışmasının ardından silahla ateş açıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, öğretmen Serdar A. gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 19:35
Kaynak: İHA

İstanbul Beşiktaş'ta, Nispetiye Mahallesi'nde bulunan Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleşen olay, seksin büyük paniğe neden oldu. Saat 14.30 sıralarında, 34 yaşındaki öğretmen Serdar A., ​​iddiaya göre, okul müdürü ile yaşadığı sözlü tartışma sonrasında sinirlerine hakim olamayarak yanında bulunan silahı çıkardı ve okul müdürüne doğrulttu. Ancak silahın tutukluluk yapması nedeniyle müdürün ateş edemeyen öğretmen, okulun bahçesine çıktı.

beşiktaş okul

Silah Bahçede Ateş Aldı

Bahçeye çıkan Serdar A., ​​burada silahla uğraşırken bir silahla ateş aldı. Olay üzerine büyük bir panik yaşanırken, yetkililer ve bilgi arasında kısa süreli bir kaos oluştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Polis Gözaltına Aldı

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, hızla okula giden asker Serdar A.'yı gözaltına aldı. Polis, olayla ilgili incelemelerini sürdürürken, öğretmen Serdar A. emniyete götürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, olayla ilgili incelemelerin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.