TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bartın'da şiddet mağduru kadın sosyal medyada yardım istedi, 5 saat sonra saldırıya uğradı

Bartın'da 2 çocuk annesi Ahsen Nur Paşalı, kocasından şiddet gördü. Sosyal medyada yardım talebinde bulununca saldırıya uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2024 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 09:37
Kaynak: İHA
Bartın'da şiddet mağduru kadın sosyal medyada yardım istedi, 5 saat sonra saldırıya uğradı

Bartın'da 2 çocuk annesi Ahsen Nur Paşalı, 7 yıldır kocasından şiddet içeren bir videoda sosyal medya paylaşımlarında sadece 5 saat sonra boşanma aşamasındaki kocası tarafından saldırıya uğradı. Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu ayaklarından yaralanan Paşalı, yaşadığı ölüm anlarını anlattı.

Çocuklarını Parka Götürdüğü İçin Darp Edildi

Ahsen Nur Paşalı, 19 Mayıs 2024'te Ankara'da çocuklarını habersiz parka götürdüğü için 7 yıllık eşi tarafından darp edilerek yakıldı. Bunun üzerine Ankara'da yaşayan annesinin evine sığınan Paşalı, kocasının tekrar saldırmasının ardından kadın sığınma evine gitti. Kocası, korumanın telafisi kesintiye uğradı ve bu nedenle Paşalı ve çocukları, Zonguldak'taki başka bir sığınma evine nakledildi. Oradaki şartların uygunluğu üzerine Bartın'ın Amasra ilçesinde yaşayan ablasının yanına sığındı.

Ağlayarak Yardım uzatma Paylaşımdan Sonra Saldırıya Uğradı

Amasra'da ablasının işi bir otobüs durağının tuvalet işletmesinde çalışan Ahsen Nur Paşalı, sosyal medya hesabından yardım talebinde bulundu. Paşalı, kocasının tehditleri nedeniyle korkulduğu ve 7 yıldır şiddet içeren ağlayarak bu video ayak paylaştığından yaklaşık 5 saat sonra, iş yerine gelen koca O.P tarafından pompalı tüfeklerle vuruldu. Hafif yaralanan Paşalı, tedavinin ardından polisi giderek artan bir şekilde ifade etti.

'Dur' İhtarına Uymadı, Kaza Yaparak Yakalandı

Saldırının ardından kaçmaya çalışan O.P ve yanındaki U.G, araçta bulunan sahte plakalarla ilçeden ayrılmaya çalıştı. Bartın-Cide karayolunda polis ekipleri tarafından durdurulmak istenen araç, 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı ve polis aracına çarparak durdu. Şahıslar alınırken araçta bulundurulan madde de bulunur.

Çocuklarını Parka Götürdüğü İçin Burnunu Kırdı

Ahsen Nur Paşalı, 7 yıldır şiddetin yaygınlaştığını ve sürekli tehdit edildiğini belirtti. Kocasının kendisini birçok kez aldattığını ileri süren Paşalı, "7 yıllık evliyim. 7 yıldır evimdeyim. Hiçbir akrabamla görüşemiyorum. Hiçbir aile dostu ile görüşemiyorum. Bir tane bile arkadaşım yok. Sürekli şiddet uyguluyordu. En son zaten 19 Mayıs'ta burnumu kırdı. O şehir dışındaydı, ben de çocuklarımı parka götürmüştüm. Habersizce gelmiş, beni parkta görünce 'sen nasıl parka çocukları götürürsün' dedi. Parkta da benim tek arkadaşım dediğim kadının babası vardı. Benim babamdan bile büyük. 'Sen bir erkeğin bulunduğu parka benim çocuklarımı nasıl getirirsin' diyerek beni darp etti ve burnumu kırdı. Kendisi sürekli beni aldatıyordu, bununla alakalı delillerim de vardı ama burnumu kırdığı gün benim telefonumu elimden aldı. Bu nedenle de delilerin hepsi yok oldu. Boşanma aşamasındayız, süreç devam ediyor" dedi.

Kadın Sığınma Evine Başvurdu

Ahsen Nur Paşalı, kocasının adli kontrol kararıyla serbest bırakılmasının ardından, 2 çocuğuyla birlikte Ankara'daki kadın sığınma evine yerleşti. 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.