TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bağcılar TEM İSTOÇ mevkiinde zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı

Bağcılar TEM İSTOÇ mevkiinde yağışın etkisiyle meydana gelen zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 12:14
Kaynak: Haber Merkezi

Bağcılar TEM otoyolu İSTOÇ mevkiinde bu sabah saat 09.00 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 5 kişi yaralandı. Kazada toplamda 6 araç karıştı ve yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

Edinilen bilgilere göre, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 3 otomobil maddi hasarlı kaza yaptı. Araçların sürücüleri, kazanın ardından tutanak tutmak amacıyla araçlarından indi. Bu sırada, hızlı gelen 34 NZ 8888 plakalı kamyonet, park halindeki otomobillere çarptı. Kazaya karışan araçlardan biri olan kamyonetin arkasında ilerleyen 34 VD 0530 plakalı kamyonet ve 34 BD 0716 plakalı ticari araç da kazaya dahil oldu.

istanbul istoç tem kaza

Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahaleleri sonucunda A.N. isimli vatandaş olay yerinde hayatını kaybetti. N.G. isimli vatandaş ise hastaneye kaldırıldıktan sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı sürücüler E.K., D.H., C.E., H.Z. ve H.G. hastaneye kaldırıldı; H.G.'nin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle TEM otoyolu İSTOÇ mevkiinde trafik tek şeride düşürüldü ve yoğunluk oluştu. Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları tamamlanmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

istoç tem kaza

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.