TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’da akraba aileler arasında alacak verecek meselesi: 2 ölü, 4 yaralı

Ankara’nın Kalecik ilçesinde, akraba iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı. Olayın, haksız satış iddialarıyla başladığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 16:31
Kaynak: İHA
Ankara’da akraba aileler arasında alacak verecek meselesi: 2 ölü, 4 yaralı

Ankara’nın Kalecik ilçesinde dün akşam saat 18.00 sıralarında, akraba olan iki aile arasında çıkan tartışma kısa sürede kanlı bir kavgaya dönüştü. İstasyon Caddesi’nde meydana gelen olayda, fırıncılık işi yapan ve haksız ekmek satışı gerekçesiyle aralarında husumet bulunan iki aile arasında gerilim tırmandı. Yaşanan sözlü tartışmanın ardından taraflar birbirini ölümle tehdit etti ve polise şikayet etme tehdidinde bulunuldu. Bu sırada çıkan bıçaklı kavgada Fatih Çekirdek ve yeğeni Mücahit Çekirdek hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

ankara kavga

Kavgada İki Kişi Hayatını Kaybetti, Şüpheliler Gözaltında

Olay yerinde bulunan vatandaşlar, kavgayı ayırmaya çalışan kimse olmadığı için kavganın bir saate yakın sürdüğünü belirtti. Güvenlik güçleri olay yerine gelerek duruma müdahale etti ve 5 kişiyi gözaltına aldı. Hayatını kaybeden Fatih Çekirdek ve Mücahit Çekirdek aynı apartmanda yaşıyorlardı.

Esnaf Ramazan Güner: "Daha Önce de Kavga Etmişlerdi"

Olayla ilgili konuşan esnaf Ramazan Güner, “Akrabalar arasında ekmek satışından dolayı husumet varmış. Daha önce de kavga etmişlerdi. Bu kez karşılaştıklarında kavga yeniden başlamış, birbirlerine bıçakla saldırmışlar. Sonuçta iki kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kavga bir saat sürdü, güvenlik güçleri sonrasında müdahale etti” dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ankara cinayet

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.