TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksaray'da ki otobüs kazasında ölü sayısı 7 oldu

Aksaray'da bir tur otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu ortaya çıkan kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi de yaralandı. Yaralılar hastanelere sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 11:22
Kaynak: İHA
Aksaray'da ki otobüs kazasında ölü sayısı 7 oldu

Aksaray-Ankara kara yolunun Acıpınar mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen feci kazada, Balıkesir Bandırma'dan hareket eden bir tur otobüsü, mevcut direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Olayda çok sayıda can kaybı ve yaralanma yaşandı.

aksaray

AKSARAY-ANKARA KARAYOLUNDA KAZA:7 ÖLÜ, 33 YARALI

Bugün sabah saat 07.00 sıralarında Aksaray'da, Nurhan Hazer'in (60) kullandığı Akhisar Seyahat firmasına ait 45 HB 0560 plakalı Mercedes marka yolcu otobüsü, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucunda şarampole devrildi. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

İlk belirlemelere göre kazada 7 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin de yaralandığı bildirildi. Yaralılar, olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve çeşitli özel hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralılardan bazılarının ağır olduğu öğrenildi.

aksaray kaza

Hayatında ölenlerin kimlik tespiti çalışmaları devam ederken, kazanın ardından Aksaray-Ankara yolu belirli bir süre trafiğe kapandı. Ekiplerin yolun yeniden trafiğe açılması için çalışmalar devam ederken, kazayla ilgili tahkikatın başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.