TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da narkotik operasyonları: 38 torbacı tutuklandı

Adana'da bir hafta süren narkotik operasyonlarında 46 kişi yakalandı, 38 torbacı tutuklandı. Ele geçirilen maddeler arasında çok sayıda yasaklı madde ele geçirildi. Adana Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 11:05
Kaynak: İHA
Adana'da narkotik operasyonları: 38 torbacı tutuklandı

Adana'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir haftalık madde operasyonlarında 46 kişi yakalandı. Operasyonlar sonucunda, 35 bin 384 maddenin yanı sıra çeşitli maddeler ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edilirken, 38 kişi tutuklandı. Adana Emniyet Müdürlüğü, madde ile mücadeleye yönelik çalışmalarını sürdüreceğini duyurdu.

Bir haftalık operasyonlarda 46 kişi yakalandı

Adana'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir haftalık operasyonlarda, 46 madde satıcısı yakalandı. Operasyonlar sırasında ele geçirilen maddeler arasında 35 bin 384 yasaklı madde ele geçirildi 

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 38'i tutuklandı

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Yapılan yargılama sonucunda, 38 kişi tutuklanırken, 8 kişi adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü, madde ile mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.

yasaklı madde

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.