TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da araçla çarptığı kadının yaşamını kaybetmesine neden olan sürücü, ehliyetsiz çıktı

Adana'nın Sarıçam ilçesi Kozan yolunda araçla çarptığı Elvan Özdemir'in hayatını kaybetmesine neden olan ve olaydan sonra kaçan sürücünün, ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Sanık sürücü tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 21:12
Kaynak: Haber Merkezi
Adana'da araçla çarptığı kadının yaşamını kaybetmesine neden olan sürücü, ehliyetsiz çıktı

Adana'nın merkez Sarıçam ilçesi Kozan Yolunda dün gece meydana gelen olayda, iddiaya göre Elvan Özdemir, yanında bir kadınla yaya yolundan karşıya geçmek istedi. Ancak yaya yolunda olmalarına rağmen bir türlü araçlar durmadı. Özdemir, arkadaşıyla birlikte yolun ortasına kadar ilerleyip gelen araca da durması için el kaldırdı. Sürücüsünün durdurmadığı araç, yaya yolunda Özdemir'e çarptı ve ağır yaralanmasına neden oldu.

Özdemir, kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatan polisin çalışması sonucu, sanık sürücü yakalandı. 

Adana Valiliği tarafından konuyla ilgili yapılan basın açıklamasında, "Sarıçam ilçemizde yaya geçidinde yolun karşısına geçmekte olan Elvan Özdemir'e çarparak ölümüne sebep olan şüpheli şahıs A.A. güvenlik güçlerimizce yakalanmış olup, şahsın ehliyetinin olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu şahıs sevk edildiği adli tutuklanmıştır. Elim kazada hayatını kaybeden hemşehrimize Allah'tan rahmet, acısını yürekten paylaştığımız ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz." ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.