TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeynep Bastık'tan Şehir Değişikliği İddialarına Yanıt: "İstanbul'dan Taşınmadım!"

Son zamanlarda deprem korkusu nedeniyle İstanbul'dan İzmir'in Urla ilçesine taşındığına dair haberlerle gündeme gelen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, iddialara son noktayı koydu. Habertürk'ten alınan bilgilere göre, Bastık, önceki gün akşam saatlerinde Karaköy'deki bir mekândan çıkarken gazetecilerin objektiflerine takıldı. Ancak basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan ve hızla aracına yönelen şarkıcı, otoparktan çıkarken basın mensuplarını atlattı. Ancak, ardından takip edilen Bastık'ın aracı, kırmızı ışıkta geçince trafik polislerinin dikkatini çekti ve durduruldu. Bu sırada Zeynep Bastık'ın aracının camını açarak gazetecilere açıklamalarda bulunduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
Zeynep Bastık'tan Şehir Değişikliği İddialarına Yanıt: "İstanbul'dan Taşınmadım!"

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Zeynep Bastık, son günlerde İstanbul'dan taşındığı ve İzmir'in Urla ilçesine yerleştiği yönünde çıkan haberlerle gündeme bomba gibi düştü. Ancak, Bastık, bu iddialara kesin bir dille yanıt verdi. Habertürk'ten alınan bilgilere göre, şarkıcı önceki gün akşam Karaköy'de objektiflere takıldı. Ancak, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan ve aracına yönelen Bastık, otoparktan çıkarken gazetecileri atlattı. Ancak, trafik ışığında yakalanan şarkıcı, aracının camını açarak basın mensuplarına bir açıklama yapma gereği duydu.

Zeynep Bastık'tan Şehir Değişikliği İddialarına Yanıt:

Zeynep Bastık, İzmir'de mi Yaşıyor?

Şarkıcı Zeynep Bastık, son zamanlarda deprem korkusu nedeniyle İstanbul'u terk edip İzmir'in Urla ilçesine yerleştiği yönündeki haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un raporuna göre, Zeynep Bastık, önceki gece Karaköy'deydi. Mekândan çıkmadan önce gazetecilere yakalanmamak için otomobilini otoparka çağırdı ve daha sonra mekânın ön kapısından çıkarak karar değiştirip otoparka yöneldi.

Sonrasında otoparktan çıkıp soruları yanıtlamadan yoluna devam eden şarkıcı, ileride gazetecilerin peşine takılmasıyla şoförü kırmızı ışıkta geçti. Trafik polislerini gören Bastık'ın şoförü, daha sonra Zeynep Bastık'ın camını açmasıyla durdu.

Bastık, bu yaşananların ardından yolun kenarında gazetecilerle sohbet etti ve 'Lan' şarkısı hakkında konuştu. Şarkıcının sözlerine göre, "Ben şu an mutluluktan delirmek üzereyim. Şarkımız global listede 21. sırada ve tek Türkçe şarkı. Her gün bir başarıya imza atıyoruz ve biz neyi kutlayacağımızı şaşırdık. Üst üste gelen rekoru sindiremedik hâlâ. Acayip şeyler yaşanıyor şu an. Şarkının adı 'Lan' ve ben bu kelimeyi kaba bulmuyorum. Gerçek hayatımda da kullanıyorum bu kelimeyi. Kim kullanmıyor ki?" şeklinde konuştu.

Zeynep Bastık, İstanbul ve İzmir arasında sürekli gidip geldiğini belirtti ve "Arkadaşlar ben İzmir'e taşınmadım. Bunu bilmenizi isterim. Sık sık gidip geliyorum sadece. Israrla 'Zeynep Bastık İstanbul'u terk etti' haberleri yapılıyor ama buradayım ben. Pastorel bir yaşam sürüyorum orada da. Hayatımı da yalnız yaşıyorum. Erkek arkadaşım var ama evlerimde tek başımayım" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.