TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yargı 87. Bölüm Fragmanı İzle

Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisinin yeni bölümü, izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkaracak. Tuğçe'nin yaşadığı dram ve Eren'in çaresiz feryadı, seyircileri ekran başına kilitleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 12:34
Kaynak: Haber Merkezi

Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi, izleyicilerin büyük ilgisini çeken hikayesiyle bu hafta unutulmaz bir bölümle ekrana geliyor. Yayınlanan duygusal tanıtım, Tuğçe'nin başına gelenlerin ve Eren'in çaresiz feryadının izleyicileri derinden etkileyeceğini gösteriyor.

Pazar günü Kanal D'de yayınlanacak olan yeni bölüm, gözyaşlarına boğulacak gibi görünüyor. Tanıtımda, denizde görülen Tuğçe'nin bedeni ve Eren'in acılı gözyaşları, seyircileri adeta soluğunu kesiyor. Kızının başına gelenler karşısında deliye dönen Eren, Kubilay'ı sorumlu tutarak ona saldırıyor.

Sema Ergenekon'un ustalıklı kalemi ve Ali Bilgin'in yönetmenliğiyle buluşan dizi, başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'e Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Alican Yücesoy, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Onur Tekin, Çağrı Atakan ve Dilara Çakır gibi usta ve genç oyuncular eşlik ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.