TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tuba Büyüküstün'den Seda Bakan'a "Sus Artık" tepkisi: Zeytin Ağacı galasında gerginlik!

Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezon galasında Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan arasındaki gerginlik sosyal medyada gündem oldu. İkilinin daha sonra görüntülü konuşarak bu anları paylaşması "Sorun yok mesajı mı" şeklinde yorumlandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
Tuba Büyüküstün'den Seda Bakan'a "Sus Artık" tepkisi: Zeytin Ağacı galasında gerginlik!

Netflix’te yayınlanan OGM Pictures imzalı Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezon galasında, oyuncular Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan arasında yaşanan gergin anlar gündeme geldi. Galaya başrol oyuncuları Büyüküstün, Bakan ve Boncuk Yılmaz katıldı.

Seda Bakan'ın “Herkes birbirini az da olsa eskiden tanıyordu” sözleri üzerine Tuba Büyüküstün, “Ben seni de Boncuk’u da tanımıyordum, sen de beni tanımıyordun” şeklinde yanıt verdi. Rıza Kocaoğlu'nun “Yıllardır tanıyor gibiydik” şeklindeki müdahalesine rağmen, Büyüküstün, “Rıza’yı tanımıyordum, Aytaç’ı tanımıyordum. Kimi tanıyorduk?” dedi.

Bakan, “Aşkım ben Serkan’ı tanıyordum, Murat ile daha önce film çekmiştim, Aytaç’ı da tanıyordum” ifadeleriyle durumu açıklamaya çalıştı. Boncuk Yılmaz ise ortamın gerildiğini görerek, “Yapmayın, birbirinizi patlatmayın” şeklinde bir uyarıda bulundu.

SOSYAL MEDYA TEPKİSİ VE ORTAK AÇIKLAMA

Tuba Büyüküstün'ün “Seda, sus artık” sözleri sosyal medyada tepki topladı. Tepkiler üzerine Bakan ve Büyüküstün, sosyal medya hesaplarından birbirleriyle görüntülü konuştuğu anları paylaştı. Bu paylaşımlar sosyal medyada, “Sorun yok mesajı mı” şeklinde yorumlandı.

Tuba Büyüküstün'den Seda Bakan'a Sus Artık tepkisi Zeytin Ağacı galasında gerginlik! 2

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.