TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TikTok fenomeni Hülya Mizgin ortalığı birbirine kattı

İstanbul Esenyurt'ta gelinlikçide tartışıldığı için polis tarafından karakola götürülen sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin, ortalığı birbirine kattı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 12:43
Kaynak: İHA
TikTok fenomeni Hülya Mizgin ortalığı birbirine kattı

Sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin, dün akşam İstanbul Esenyurt'ta bir gelinlikçi dükkanında çalışanlarla bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Olayın büyümesi üzerine polis ekipleri müdahale etti ve Mizgin'i karakola götürdü.

hülya mizgin kavga

GELİNLİKÇİDE ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Olay, Esenyurt'un Mehterçeşme Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Hülya Mizgin, bir gelinlikçide kullanıcılarla tartışmaya başladı. İlk başta kendiliğinden başlayan tartışma, kısa aralıklarla meydana gelen taştı ve dakikalarca süren sesli bir tartışmaya dönüştü.

Çevredeki vatandaşların polisi araması üzerine olay yerine gelen ekipler, fenomen Hülya Mizgin'i karakola götürdü. Yaşanan o anlar ise çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yaşanan tartışma anlarını anlatan Muammer Kocaman, “Ben çalışıyordum, sesleri duyunca dışarı çıktım. Bizim komşu ile bir kadın kavga ediyor. Hemen gelinlikçinin önüne doğru gittim ve tartıştığı kadının sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin olduğunu gördüm. Yaklaşık 15 dakika bağırarak tartıştılar. Daha sonra ise polis Hülya Mizgin'i karakola götürdü” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.