TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SURVIVOR'DA GELİŞMELER: NAGİHAN'A DİSKALİFİYE TEHLİKESİ

Survivor All Star 2024 yarışmasında gerginliklerin had safhaya ulaştığı bir olay yaşandı. Kırmızı takımda yaşanan kavgalar sonrasında Nagihan ve Aleyna arasındaki tartışma dikkat çekti. Ada konseyinde tansiyonun yükselmesiyle Acun Ilıcalı'nın tepkisi olayın büyüklüğünü ortaya koydu. Peki Ngehan Diskalifiyemi oldu? İşte Detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2024 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2024 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
SURVIVOR'DA GELİŞMELER: NAGİHAN'A DİSKALİFİYE TEHLİKESİ

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2024 All Star, 6 Şubat 2024 Salı akşamı 27. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Yeni bölümde haftanın son dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Oyun alanında yarışmacılar arasında tansiyon bir an olsun düşmedi. Haftanın son dokunulmazlık oyununda ise Mustafa Kemal oyunda oynamayacağını belirtti. Haftaya olaylı bir şekilde başlayan yarışmacılardan Yunus Emre ve Poyraz arasında gerilim yükselmişti. Son konseyde ise Mustafa Kemal ve Merve'nin arasındaki gerginlik Yunus Emre'nin araya girmesiyle büyüdü. Mustafa Kemal son dokunulmazlık oyununda Mustafa Kemal, Nefise ve Nagihan yarışmacılara sert sözler saf ederek oyunda olmayacağını söylediler. Nagihan ve Nefise sakinleşirken Mustafa Kemal dokunulmazlık oyununda yer almadı. Daha sonrasında ise Aleyna ve Nefise tartışması ortamın iyice gerilmesine neden oldu.

SURVİVOR NAGİHAN VE ALEYNA ARASINDA NE OLDU? 

Nagihan "Bütün erkekleri dolduruyorsun" dediği Aleyna "Neyi dolduruyorum, takımı ilk satan sensin" dedi. Nagihan Yunus Emre'nin önüne giderek onunla konuşmaya çalıştı ve Aleyna'yı göstererek "Sen bunun gazıyla her şeyi yapıyorsun" dedi. Aleyna da tepki gösterip çekil şuradan deyince Nagihan "Ya sus be sus, sarı yılan" diyerek Aleyna'yı sert bir şekilde itti.

Kırmızı Takım'da Nagihan'ın Aleyna hakkında söyledikleri ortalığı karıştırdı. Nagihan "O kadın zehirledi sizi. Önce Sercan'ı sonra Yunus Emre'yi. Sercan akıllandı, kenara çekti arabasını. Adam akıllı, zeki bir adam" diyerek Kırmızı Takım'da gülüşmeler yaşandı.

Yaşanan gerginlik ise Acun Ilıcalı'yı çileden çıkarttı.

nagehan aleyna

SURVİVOR NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Ada konseyinde Nefise, Aleyna ve Nagihan arasında tartışma yaşandığı görüldü. Yaşanan gerilimin ardından sosyal medyada Nagihan'ın diskalifiye olduğu iddia edildi.

Acun Ilıcalı Aleyna'yı iten Nagihan'a karşı öfkelendi. Adeta çileden çıkan Ilıcalı'nın sert sözleri ise şu şekilde:

"Sizin hakkınızda kimse konuşamaz mı? Her gün olay çıkarıyorsunuz kız ağlayarak gitti şimdi. Siz ne istiyorsunuz? Sizinle program çekemeyecek miyiz? Aleyna'ya yaptığını doğru mu? Kaos mu istiyorsunuz, kendinizden başka bir şeyi düşünemiyor musunuz? Hakaret etmeden hayat yok mu? Herkes gitsin ne yapıyorsanız yapın."

Ancak konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Nagihan'ın diskalifiye olup olmadığına ilişkin karar, ada konseyinde belli olacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.