TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu sonrası eleme gerilimi

Survivor All Star'da yaşanan dün gece yaşanan gerilim dolu anlar ve eleme süreci, izleyicilere büyük heyecan yaşatırken, yarışmanın finaline doğru heyecan dorukta devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2024 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2024 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu sonrası eleme gerilimi

Survivor All Star'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda Mavi Takım, Kırmızı Takım'ı 12-7 gibi farklı bir skorla yenerek dokunulmazlığı kazandı. Mavi Takım, galibiyetin ödülü olarak pizza yeme hakkı kazandı.

Nagihan'ın Vedası ve İtirazı

Acun Ilıcalı, konseyde sakatlığı nedeniyle yarışamayacak olan Nagihan Karadere'nin adaya veda edeceğini açıkladı. Bu açıklama üzerine Nagihan, itiraz ederek düelloya çıkmak istediğini belirtti. Nagihan ve Acun Ilıcalı arasında geçen konuşma sonrasında, Ilıcalı Nagihan'ın isteğine razı geldi ve düello yapılmasına karar verildi.

nagihan karadere

Özgür'ün Düşünceleri

İkinci eleme adayı olan Özgür, düello hakkında düşüncelerini dile getirerek, "Nedeni ne olursa olsun. Sakat mısın, hasta mısın veya hiçbir şeyin yok ona rağmen mi sayı alamıyorsun? Benim gibi ayların verdiği yorgunlukla, böyle bir vücudun kapatmış mı kendini? Ne olursa olsun, sayı alamazsan konseyde isminin çıkması gayet doğal. Survivor'da ilk defa çıktığım 5 oyunu da kaybettim" dedi.

Merve'nin Yalnızlık İtirafı

Merve Aydın, konseyde kendini çok yalnız hissettiğini belirterek, "Özellikle son 10 gündür aşırı derecede yalnız hissediyorum. Bir şeyleri paylaşabileceğim, kendimi anlatabileceğim arkadaşım, dostumun yanında olmadığını düşünüyorum. Bu da beni gerçekten çok üzüyor. Belki de 5 ayın verdiği birikim var üzerimde. Sanki herkes üstüme üstüme geliyormuş gibi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Gerilimli Konsey ve Eleme Adayları

Konseyde Nagihan'ın haftanın en kötü performansı olarak 3. eleme adayı olmasına karar verildi. Hilmi Cem ve Nefise 3 oy aldı, ancak takım kaptanı Nefise, Hilmi Cem'i potaya soktu ve böylece son eleme adayı Hilmi Cem oldu.

İddialı Düellolar

Düellonun ilk turunda Nagihan ile Hilmi Cem, Özgür ile Merve karşı karşıya gelecek.

Yunus Emre'nin Yorumu

Yunus Emre, konsey öncesi Merve'nin yaşadığı zor durumu değerlendirerek, "Konseyin öncesinde Merve ablam çok ağır bir düello darbesi aldı. Bu dönemlerde kimse rakibini beslemek, büyütmek istemiyor. Herkes bir an önce işi bitsin ve buradan gitsin, eline ayağına dolanmasın istiyor. Merve de, 5 Survivor geçirmiş, gerçekten burada elimize, ayağımıza dolanacak biri" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.