TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sıla Türkoğlu "GQ Hype" dergisi için kamera karşısına geçti

Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen karakteri Doğa'yı canlandıran Sıla Türkoğlu, "GQ Hype" dergisinin yeni sayısı için objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncunun çarpıcı pozları, sosyal medyada büyük ilgi görerek beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Güzelliği ve şıklığıyla dikkat çeken Türkoğlu'nun dergi çekimleri merakla bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
Sıla Türkoğlu "GQ Hype" dergisi için kamera karşısına geçti

Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen karakteri Doğa'yı canlandıran Sıla Türkoğlu, moda dünyasının önde gelen dergilerinden biri olan "GQ Hype" için çarpıcı bir fotoğraf çekimine imza attı. Ünlü oyuncu, derginin yeni sayısında yer almak için kamera karşısına geçerek göz kamaştıran pozlar verdi.

sıla türkoğlu dergi pozları

Güzelliği, başarılı performansı ve yer aldığı projelerle adından sıkça söz ettiren Sıla Türkoğlu'nun dergi için çektiği fotoğraflar, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncunun stil ve zarafetiyle ön plana çıktığı pozlar, hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Türkoğlu'nun, dergi için özel olarak hazırlanan çekimlerde sergilediği doğal ve çarpıcı güzellik, moda dünyasının da dikkatini çekti. Genç oyuncunun yetenekleri ve şıklığıyla moda dünyasına da adını yazdırdığına dair yorumlar yapılıyor.

sıla türkoğlu

"GQ Hype" dergisinin yeni sayısında yer alacak olan Sıla Türkoğlu'nun çekimleri, hayranları tarafından merakla bekleniyor.

sıla türkoğlu

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.