TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şeyma Subaşı'dan aşk itirafı: "Yine aşık oldum"

Şeyma Subaşı, kendisinden 10 yaş küçük futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk dedikodularının ardından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından 'Yine aşık oldum' şeklindeki itirafı, takipçileri arasında merak uyandırdı. Geçmiş aşk ve evlilikleriyle gündemde olan Subaşı, aşk hayatıyla tekrar dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
Şeyma Subaşı'dan aşk itirafı: "Yine aşık oldum"

Şeyma Subaşı, kendisinden 10 yaş küçük futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk dedikodularının ardından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından "Yine aşık oldum" şeklindeki itirafı, takipçileri arasında merak uyandırdı.

Şeyma Subaşı: ''Yine aşık oldum''

Subaşı, paylaşımında, "Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. LOL. Ve neredeyse düşünüyordum... Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hâlâ hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde hissediyorum," ifadelerini kullandı.

şeyma subası

Geçtiğimiz yıllarda Acun Ilıcalı ile evli olan ve 2017-2018 yılları arasında devam eden evliliğin ardından boşanan Subaşı, daha sonra Mohammed Alsaloussi ile 3 Mayıs 2023 tarihinde evlenmişti. Ancak bu evlilik de uzun sürmemiş ve çift, 29 Eylül 2023 tarihinde boşanmıştı.

Son dönemde, Barış Alper Yılmaz ile anıldığı iddialarıyla gündeme gelen Subaşı, aşk hayatıyla tekrar dikkatleri üzerine çekti.

barış alper şeyma subaşı

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.