TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şevval Sam'ın Bodrum açıklaması sosyal medyada tiye alındı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, Bodrum'da sınıf farkının azlığına dikkat çeken açıklamaları nedeniyle sosyal medyanın gündemine oturdu. SHOW TV'den Eren Gürel'e verdiği röportajda Bodrum ile ilgili konuşan Sam, sözleriyle sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2024 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2024 17:00
Kaynak: Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, Bodrum'da sınıf farkının azlığına dikkat çeken açıklamaları nedeniyle sosyal medyanın gündemine oturdu. SHOW TV'den Eren Gürel'e verdiği röportajda Bodrum ile ilgili konuşan Sam, sözleriyle geniş yankı uyandırdı.

Sam, Bodrum'u çok sevdiğini belirterek, "Bodrum'un en sevdiğim tarafı sınıf farkının çok daha az olması. İster zengin ol ister orta halli ister fakir herkesin burada eğer başını soktuğu bir evi varsa mutlaka bahçesi var, iki katlı. Büyük apartmanlar, gökdelenler olmadığı için herkes eşit koşullarda, 3 aşağı 5 yukarı yakın koşullarda yaşıyor. Bunu çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Ancak Sam'ın bu sözleri, sosyal medyada Ti'ye alındı. Bazı kullanıcılar, Sam'ın açıklamalarını ayrıncı bulduklarını belirterek eleştirdi. Bir kullanıcı, "Keşke dümdüz 'Fakirlerden nefret ediyorum' deseymiş" yorumunu yaparken, bir diğeri ise "Alt kesim olmadığı için seviyormuş demek" şeklinde tepkisini dile getirdi.

Sosyal medyada bazı kullanıcıların Şevval Sam'ın açıklamaların tepkileri;

şevval sam bodrum

bodrum

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.