TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevilay Sabancı Çınar'ın Atlı Köşk'ü satılığa çıktı: Kimdir, kaç yaşında?

Sabancı Holding'in kurucusu Hacı Ömer Sabancı'nın evlilik dışı kızı olduğu iddia edilen Sevilay Sabancı Çınar'ın Atlı Köşk'ü satılığa çıkarıldı. İhsan Sabancı'nın kızı olarak bilinen Sevilay Sabancı'nın yaşamı ve miras mücadelesi merak konusu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
Sevilay Sabancı Çınar'ın Atlı Köşk'ü satılığa çıktı: Kimdir, kaç yaşında?

Sevilay Sabancı Çınar, öne çıkan bir iddia ile gündeme geldi. İddiaya göre, Sevilay Sabancı Çınar'ın Atlı Köşk'ü satılığa çıkarıldı. Bu haberin ardından vatandaşlar, Sevilay Sabancı'nın kim olduğunu merak ediyor. İşte detaylar:

Sevilay Sabancı Çınar, Sabancı Holding'in kurucusu merhum Hacı Ömer Sabancı'nın evlilik dışı kızı olduğu iddia ediliyor. İhsan Sabancı'nın kızı olarak bilinen Sevilay Sabancı, aile mirasına ortak olabilmek için açtığı dava ile kamuoyunun dikkatini çekmişti.

sevilay sabancı çınar

Adana 4. Sulh Mahkemesi, Sabancı ailesine son olarak Sevilay Sabancı Çınar'ı da mirasçı olarak ekledi. Yargıtay'ın kesinleşmiş ilamının ardından, mahkemenin Sabancı ailesinin mallarının tespitini yapması ve buna bağlı olarak yeni bir mal paylaşımı yapması bekleniyor. Bu mal varlıkları arasında Sabancı ailesine ait Atlı Köşk, Akbank ve Bossa hisseleri, Sabancı Müzesi'nin yanı sıra Türkiye'nin dört bir yanına yayılan menkul ve gayrimenkuller bulunuyor.

Sevilay Sabancı Çınar, 1966 yılında dünyaya gelmiştir ve şu anda 58 yaşındadır. Annesi hakkında ise net bir bilgi bulunmamaktadır.

sevilay sabancı çınar

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.