TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şarkıcı Nilüfer: "Aşk acısı değil, huzur istiyorum"

Türkiye'nin ünlü şarkıcılarından Nilüfer, Saba Tümer'in YouTube programında uzun süredir şarkı yazmamasının nedenlerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2024 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2024 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
Şarkıcı Nilüfer: "Aşk acısı değil, huzur istiyorum"

Şarkıcı Nilüfer, Türkiye'nin popüler şarkıcılarından biri olarak, Saba Tümer'in YouTube kanalında verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Uzun yıllara dayanan kariyerinde romantik şarkılarıyla tanınan Nilüfer, neden artık beste yapmadığına ilişkin şu ifadeleri kullandı:

şarkıcı nilüfer

Şarkıcı Nilüfer beste yapamamasının nedenini açıkladı

"Ben şarkılarımı çektiğim aşk acıları sonucu yazan biriyim. 'Erkekler Ağlamaz', 'İnkar Etme', 'Karar Verdim', 'Olmadı Yar' gibi şarkılarımı dinleyip bana 'Neden artık yazmıyorsun?' diye soruyorlar. Aşk yok, üretkenlik yok. Olmasın da zaten. Bu yaştan sonra aşk acısı çekip tahtalıköye mi gideyim? Artık kalbim dayanmaz."

69 yaşındaki Nilüfer, yaşamında artık huzur ve sakinlik istediğini vurgulayarak, "80 yaşına geldiğimde belki evlenebilirim ama artık hayatımda huzur ve sakinlik istiyorum" şeklinde konuştu.

Müzik sektörüyle ilgili de görüşlerini paylaşan Nilüfer, 1970’li yıllara göre müzik zevkinin değiştiğini belirtti ve "Şu anda o kadar iddialı konuşamıyorum. Bir şarkı duyuyorum ve inanamıyorum nasıl en çok dinlenenler listesine girebildiğine" dedi.

şarkıcı nilüfer

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.