TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sandık Kokusu 14. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Heyecanla beklenen Sandık Kokusu'nun 14. bölüm fragmanı yayında! Son bölümde neler yaşandı, merak edenler için özet haberimizde! Sandık Kokusu, hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanıyor, cevap haberimizde!

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2024 12:24
Kaynak: Haber Merkezi

Popüler dizi Sandık Kokusu'nun heyecanla beklenen 14. bölüm fragmanı artık izleyicilerle! Geçtiğimiz bölümde yaşananlarla sürükleyici hikayesi devam ederken, yeni bölüm için heyecan dorukta! Peki, yeni bölüm ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm detaylar!

SANDIK KOKUSU SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Sandık Kokusu'nun 13. bölümünde, Atilla'nın Ozan adına Karsu'ya mesaj attığı ortaya çıkınca Karsu sinirlenir ve Atilla bir açıklama yapmak zorunda kalır. Lale, evine döndüğünde Atilla ile arasında olanları düşünür ve Atilla'nın gerçek kimliğini öğrenmek Lale'yi nasıl etkileyeceğini düşünür. Reha, ortalığı karıştırmak için hazırdır ve Atilla'nın sırrını öğrenir öğrenmez soluğu Hasan'ın yanında alır. Gerçekleri öğrenen Hasan, Karsu ve Atilla için planlar yapar. Diğer yandan Karsu ve Atilla buluşur ve bu, onlar için çok özel bir gece olur. Reha'nın keyfi yerindedir ve Lale ile ilgili önemli bir gelişme için sitede yemek düzenler ve herkesi davet eder. Ancak, herkesi şok edecek bu gelişme nedir, henüz belirsizdir.

sandık kokusu

Sandık Kokusu Hangi Kanalda ve Ne Zaman Yayınlanıyor?

Sandık Kokusu, Show TV kanalında Çarşamba akşamları 20.00'de yayınlanmaktadır. Yeni bölümleri, Show TV platformlarından da takip edilebilir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.