TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Safiye Soyman oğlunun vefatından 20 gün sonra sahnelerde: "Oğlum hep sahneye çıkmamı isterdi"

Magazin dünyasının sevilen ismi Safiye Soyman, oğlunun vefatından sadece 20 gün sonra sahnelere geri döndü. Ünlü sanatçı, oğlunun daima sahnede olmasını istediğini belirterek, hayata devam ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2024 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2024 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
Safiye Soyman oğlunun vefatından 20 gün sonra sahnelerde: "Oğlum hep sahneye çıkmamı isterdi"

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman'ın uzun yıllardır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz, 27 Temmuz 2024'te hayatını kaybetmişti. Harun'un vefatı, sanat dünyasında büyük bir üzüntü yaratırken, Safiye Soyman da oğlunun acısını derinden yaşadı. Ancak Soyman, acısına rağmen sahnelerden uzak kalmadı ve oğlunun isteği doğrultusunda işine geri döndü.

safiye soyman

"Oğlum İçin Ayağa Kalktım"

Kayseri'de sahne alan Soyman, kuliste çektiği bir videoda, "Oğlum benim hep sahnede olmamı isterdi ve gurur duyardı. Bu nedenle sahnelere geri döndüm. Hayat her şeye rağmen devam ediyor," ifadelerini kullandı. Oğlunu gözyaşları içinde toprağa veren Soyman, sahneye çıkmanın kendisi için bir terapi olduğunu belirtti.

safiye soyman

Seda Sayan'dan Destek

Yakın dostu Seda Sayan da Safiye Soyman'a sosyal medya üzerinden destek verdi. Sayan, Soyman’ın paylaşımını kendi hesabından paylaşarak, "Canım. Dinleyicilerin sana çok iyi gelecek Safiye'm. Herkes seni çok seviyor," dedi.

Teşekkür Mesajı

Safiye Soyman, oğlunun vefatının ardından kendisini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti. Sosyal medya hesabından oğlunun fotoğrafını paylaşan Soyman, "Bizi yalnız bırakmayan, başta devlet büyüklerimiz olmak üzere tüm dostlarımıza teşekkür ederiz," dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.