TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rapçi Blok3, Sevgilisi Nilsu Berfin Aktaş'tan Öpüşme Sahnesi Nedeniyle Ayrıldı

"Korkma Ben Yanındayım" dizisindeki öpüşme sahnesi krize dönüştü! Rapçi Blok3, partneri Nilsu Berfin Aktaş'ı aldatılmış hissettiği için ilişkiyi sonlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
Rapçi Blok3, Sevgilisi Nilsu Berfin Aktaş'tan Öpüşme Sahnesi Nedeniyle Ayrıldı

Rapçi Blok3, sevgilisi Nilsu Berfin Aktaş'tan, "Korkma Ben Yanındayım" dizisinde çekilen öpüşme sahnesi nedeniyle ayrıldı. Sahne, sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu.

Nilsu Berfin Aktaş, "Korkma Ben Yanındayım" adlı yapımda başrolü üstlenerek izleyicilerin karşısına çıktı ve performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Ancak özellikle dizide partneri Eren Ören ile olan öpüşme sahnesi, Aktaş'ın ilişkisini sarsacak bir krize dönüştü.

block 3 nilsu berfin aktaş

Aktaş'ın partneri Eren Ören ile öpüşme sahnesi, rapçi Blok3'ün kendisini aldatılmış hissetmesine yol açtı. Çift arasında yaşanan bu kriz, ilişkilerinin sonunu getirdi.

nilsu öpüşme sahnesi

Nilsu Berfin Aktaş ve rapçi Blok3, ilişkilerini sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla duyurmuştu. Ancak bu güzel başlayan hikaye, bir dizi sahne nedeniyle hüsranla sonuçlandı.

Özellikle sosyal medyada, dizideki öpüşme sahnesi ve yaşanan ayrılık konuşulurken, kullanıcılar farklı yorumlar yaparak konuya ilişkin görüşlerini dile getirdi.

block 3

nilsu berfin aktaş

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.