TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuzhan Uğur’dan yepyeni bir format: Saygı1

Oğuzhan Uğur, ünlülerin geçidini oluşturacak olan 'Saygı1' formatının yayın tarihini kendi X hesabından duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 11:07
Kaynak: Haber Merkezi

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Oğuzhan Uğur, Babala TV'nin ardından yeni bir projeye daha imza atıyor. Ünlülerin yer aldığı 'Saygı1' adlı yeni formatın, 18 Temmuz Perşembe akşamı yeni YouTube kanalı BabaLayka’da yayınlanacağı açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde 'Saygı1'in ilk konseri düzenlendi ve format, rap müziğin efsane ismi Ceza ile başladı. Oğuzhan Uğur, X platformundaki paylaşımında duygusal bir yazıyla yeni formatını ve YouTube kanalını takipçilerine tanıttı.

oğuzhan uğur

Uğur, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Tekelleşmiş geleneksel, zengin ve şişman medyayı, parayla ya da çevreyle değil, özgür fikirlerle alt edebileceğimizi anlayalı tam 10 yıl olmuş. Hedefimize şanı şöhreti ya da parayı değil, hayallerimizi koyalı tam 10 yıl olmuş."

"Yıllardır yaptığım işleri takip edenler bilir, sizler için hep daha iyisini hedefledim. İşte SAYGI1 serisi budur. Birçok şeyin daha iyisi. Bu işe o kadar çok yapılamaz diyen oldu ki… Tam da bu yüzden tanıtımı ayrı bir gururla paylaşıyorum. O zaman başlasın seri! Hayallerimize hoş geldiniz."

saygı1

Oğuzhan Uğur'un yeni formatı 'Saygı1' merakla beklenirken, hayranları ve izleyiciler, ünlülerin geçidi olacak bu seriyi izlemek için sabırsızlanıyor.

saygı1 ceza

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.