TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuzhan Koç 5 yıllık bekleyişe son veriyor! Arabesk Funk ile geri dönüyor!

Türkiye'nin en sevilen müzisyenlerinden Oğuzhan Koç, 2019'dan beri üzerinde çalıştığı ve merakla beklenen yeni albümünü tamamladı. 7 şarkıdan oluşan albüm, farklı aralıklarla tek tek müzikseverlerle buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
Oğuzhan Koç 5 yıllık bekleyişe son veriyor! Arabesk Funk ile geri dönüyor!

Türkiye'nin en sevilen müzisyenlerinden Oğuzhan Koç, 5 yıllık bir bekleyişe son vererek yeni albümünü müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. 7 şarkıdan oluşan albümün ilk single'ı "Bi Şey Eksik" ise şimdiden büyük bir ilgi görmeye başladı.

UZUN YILLARDIR BEKLENEN ARABESK FUNK TEKRAR SAHNEDE

"Bi Şey Eksik", sözleri ve müziği Oğuzhan Koç ve Çağrı Telkıvıran'a ait olan, uzun zamandır Türkiye'de dinleyiciyle buluşan ilk Arabesk funk türündeki şarkı olma özelliğini taşıyor. İddialı bir parça olan "Bi Şey Eksik", Oğuzhan Koç'un iddialı yorumuyla da dikkat çekiyor.

OĞUZHAN KOÇ: "BEĞENEN ÇOK BEĞENECEK, BEĞENMEYEN DE SEVECEK!"

Oğuzhan Koç, yeni single'ı için "Beğenen çok beğenecek, beğenmeyen de ilk başta ne alaka deyip sonra çok sevecek!" yorumunda bulunarak şarkısına olan güvenini dile getiriyor.

YAZIN HİT ŞARKISI OLMAYA ADAY

Barlardan restoranlara, plajlardan partilere dek her yerde çalınacak olan "Bi Şey Eksik", herkesin keyifli ve eğlenceli bir yaz geçirmesi için yapılmış bir şarkı. Oğuzhan Koç, "Uzun zaman sonra kendimi daha neşeli ve enerjik hissettiğim için albüme bu şarkıyla başlamayı uygun gördüm" sözleriyle şarkısına olan inancını ve heyecanını ifade ediyor.

ALBÜMDE RENKLİ BİR MÜZİK YELPAZESİ

Toplam beş yıldır biriken ve bazıları Çağrı Telkıvıran iş birliğiyle hazırlanan şarkıların tamamının söz müziğinde Oğuzhan Koç'un imzası var. Yıl sonuna kadar dinleyiciyle buluşacak şarkılar arasında eğlenceli dans hitleriyle birlikte slow ve romantik parçalar da yer alıyor. Albümde her parça pop, arabesk, funk, latin, Afro, akustik gibi farklı müzik türlerini yansıtıyor. Bu albüm her tarz müzik dinleyicisine hitap edecek renklilikte!

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.