TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nuray Sayarı, ''Türkiye çok büyük bir zenginliğe gidecek''

Astroloji dünyasının tanınmış ismi Nuray Sayarı, televizyon ekranlarında sıkça gördüğümüz bir isim. Bir televizyon programında yer alarak 20 Eylül tarihine dair öngörülerde bulundu. Sayarı, Türkiye'nin geleceğine dair yorumlar yaparak, 'Türkiye'nin yeni dönemi 20 Eylül'de başlayacak... Bu tarih, astrolojik açıdan çok önemli, bir sırrın kapısı açılacak.' şeklinde bir ifade kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2023 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2023 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Nuray Sayarı, ''Türkiye çok büyük bir zenginliğe gidecek''

(Haber Merkezi)- Astrolojinin gerçeklikle ilişkisine dair tartışmalar sürerken, astrologlardan burçlara yönelik olduğu kadar ülke ve dünya gündemine dair yorumlar gelmeye devam ediyor.
Programcı Evrim Akın'a konuşan astrolog Nuray Sayarı, Türkiye ile ilgili 20 Eylül tarihini vurgulayarak şu iddialarda bulundu:

''Kimle olursa olsun, neyle olursa olsun, Türkiye'nin istikbali 20 Eylül'de değişiyor. Ayrılmayan, dağılmayan kalmadı, cacığa çevirdi bizi. Hangi burçlar küçülmeye gidiyor? Allah hepimizin yardımcısı olsun ama 20 Eylül'den çok umutluyum. Çok bingo bir gün. Astrolojik anlamda sır perdesi aralanacak. Burayı kesin ve saklayın. 20-28 Eylül arasında Türkiye'de bomba haberler duyacağız. Türkiye çok büyük bir zenginliğe gidecek. Çok bingo bir dönem, bingo bir zaman. Bu dediğim olduğunda ben halının üzerine uçarım artık."

s-7b6c28272c4ca8ed6c9ebd0d014d305c30ce946c

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.