TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinden mutlu haber

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile birlikte hamile olduğunu sosyal medya üzerinden duyurdu. 2016 yılında evlenen çift, bebek heyecanını sevenleriyle paylaştı ve "Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" mesajını iletti.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2024 20:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2024 20:32
Kaynak: Haber Merkezi
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinden mutlu haber

2016 yılında dünyaevine giren ünlü oyuncu Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu, mutlu bir haberi sosyal medya üzerinden paylaştı. Çift, bebek beklediklerini duyurarak takipçilerini sevindirirken, hamilelik haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Evliliklerinin başlangıç noktası, “Fatih Harbiye” dizisindeki rol arkadaşlıklarına dayanan çiftin ilişkileri, zaman zaman boşanacakları yönündeki spekülasyonlara rağmen güçlü bir şekilde devam etti. Şimdi ise, yeni bir mutluluk haberi ile gündemdeler. Atagül, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" diyerek, hamilelik sürecinden büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Çiftin bebek müjdesi, hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı ve sosyal medya üzerinde çok sayıda tebrik mesajı aldı. Atagül ve Doğulu çifti, yeni bebekleriyle hayatlarına yeni bir mutluluk katmayı dört gözle bekliyor.

 Neslihan Atagül

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.