TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say Hindistan’da kampta!

2022 Miss Turkey birincisi olan Nursena Say, 71. Miss World Güzellik Yarışması kapsamında Hindistan’da kampa girdi. Kampa giren Say, heyecanını dile getirdi. İşte merak edilen tüm detaylar..

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say Hindistan’da kampta!

Miss Turkey 2022 yarışmasında birinciliği temsil eden Nursena Say, 71. Miss World Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı. Say, kamp için Hindistan’a gitti.

2022 yılı Miss Turkey birincisi olan Nursena Say, Hindistan’a kampa gitti. 71. Miss World Güzellik Yarışması için kampa giren, Say’ın aylardır beklediği o büyük geceye sayılı günler kaldı. 9 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan bu gece için, Nursena Say, Hindistan Yeni Delhi şehrine uçuş gerçekleştirdi. Türkiye’yi 71. Miss World Güzellik Yarışmasında temsil etmek için hak kazanan Say, heyecanının ve düşüncelerini dile getirdi.

Kraliçe adayından sosyal medya paylaşımı

Kraliçe adayı Nursena Say, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Heyecanla beklediği anın nihayet geldiğini ve 71. Miss World Güzellik Yarışması için Hindistan’ın Yeni Delhi kentine uçacağını belirtti. Destek olan ve yanında olan herkese minnettar olduğunu söyleyen Say, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğini de ifade etti.

Sosyal medyadan şu açıklamayı yapan Nursema Say: “Heyecanla beklediğim an nihayet geldi. 71. Miss World için Hindistan’ın Delhi kentine uçuyorum. Destek olan ve yanımda olan herkese minnettarım. Güzel ülkemiz Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek ümidiyle” ifadelerini kullandı.

 Nursena Say

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.