TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Melisa Sözen Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Evli Mi?

Canlandırdığı YPG'li terörist karakteri ile gündeme gelen Melisa Sözen, başarılı kariyeriyle dikkat çekiyor. İstanbul'da doğup büyüyen ünlü oyuncunun hayatı ve kariyerine dair detaylar burada.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
Melisa Sözen Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Evli Mi?

Son dönemde Fransada yayınlanan bir dizide canlandırdığı YPG'li terörist karakteriyle gündeme gelen Melisa Sözen, Türk sinema, dizi ve tiyatro dünyasının tanınmış isimlerinden biridir. 6 Temmuz 1985 tarihinde İstanbul'da doğan Sözen, oyunculuk kariyerine genç yaşta adım atmıştır.

MELİSA SÖZEN

Melisa Sözen Nereli ve Kaç Yaşında?

Melisa Sözen, İstanbul doğumludur ve 2024 yılı itibarıyla 39 yaşındadır. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, kariyeri boyunca birçok dizi, film ve tiyatro oyununda yer almıştır.

MELİSA SÖZEN

Melisa Sözen Evli mi?

Melisa Sözen'in evlilik durumu hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Melisa Sözen, Çağan Irmak'ın yönettiği Çemberimde Gül Oya dizisinde Feriha rolüyle tanınmıştır. Ayrıca, Nuri Bilge Ceylan’ın Altın Palmiye ödüllü Kış Uykusu filminde Nihal karakterini canlandırarak büyük beğeni toplamıştır. Sözen, 2023’te Netflix'te yayımlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisinde başrol oynamıştır.

MELİSA SÖZEN

Melisa Sözen, 2015 yılında Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde "Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu" ödülünü kazanmıştır. Ayrıca, Kış Uykusu filmindeki performansıyla Sinema Yazarları Derneği’nin Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Performansı ödülüne layık görülmüştür.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.