TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Melisa Sabancı Tapan kimdir? Kerem Bürsin ile sevgili mi?

Sabancı ailesinin torunu Melisa Sabancı Tapan, ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündemde. Peki, Melisa Sabancı Tapan kimdir ve kaç yaşındadır?

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
Melisa Sabancı Tapan kimdir? Kerem Bürsin ile sevgili mi?

Melisa Sabancı Tapan, son dönemde Kerem Bürsin ile yaşadığı aşk iddialarıyla dikkat çekiyor. Sabancı ailesinin bir ferdi olan Melisa, eğitim ve kariyer hayatıyla da merak ediliyor. Peki, Melisa Tapan kimdir ve kaç yaşındadır? İşte detaylar…

MELİSA SABANCI TAPAN KİMDİR?

Melisa Sabancı Tapan, 13 Ocak 1993 tarihinde dünyaya geldi. Sevil Sabancı ve Bedri Eran Tapan'ın kızı olan Melisa, ünlü iş insanı Hacı Ömer Sabancı'nın torunudur. Londra'da Richmond Üniversitesi’nde Uluslararası İşletme ve Psikoloji alanında lisans eğitimi aldıktan sonra, yüksek lisansını New York’ta Columbia Üniversitesi’nde Ekonomik ve Siyasal Kalkınma üzerine tamamladı. Sabancı Holding’de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, Tate Uluslararası Konseyi, TÜSİAD ve WORLD.MINDS gibi prestijli kuruluşların da üyesidir.

MELİSA SABANCI TAPAN

MELİSA TAPAN KEREM BÜRSİN İLE AŞK YAŞIYOR

Melisa Tapan, 31 yaşında. Kerem Bürsin ile ilişkisi, ünlü oyuncunun "Mavi Mağara" filmi için verdiği röportajda, "Kalbim dolu... Çok mutluyum, ilişkimiz çok güzel başladı" ifadeleriyle ortaya çıktı. Kerem Bürsin, 2 aydır Melisa Tapan ile birlikte olduğunu belirtti.

MELİSA TAPAN KEREM BÜRSİN

Sabancı ailesinin diğer üyeleri de oyuncularla ilişkileriyle dikkat çekiyor. Hakan Sabancı, Kerem Bürsin'in eski sevgilisi Hande Erçel ile birlikteyken, Faruk Sabancı ise ünlü oyuncu Esra Bilgiç ile aşk yaşıyor. Bu gelişmeler, Sabancı ailesinin genç kuşaklarının gözde oyuncularla yaşadığı ilişkileri yeniden gündeme getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.