TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MasterChef Türkiye'de bu hafta şaşırtan eleme! O isim elendi

Eleme Gecesi Heyecanı MasterChef Türkiye'de her hafta olduğu gibi bu hafta da eleme heyecanı dorukta yaşandı. Yarışmacılar, hayallerine devam edebilmek için kıyasıya mücadele etti. Bu hafta Masterchefte ise şaşırtan eleme gerçekleşti. İşte Masterchefte elenen isim...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
MasterChef Türkiye'de bu hafta şaşırtan eleme! O isim elendi

MasterChef Türkiye'de bu hafta eleme heyecanı dorukta yaşandı. Yarışmacılar, hayallerine devam edebilmek için kıyasıya mücadele etti. Ancak bu hafta, beklenmedik bir eleme gerçekleşti. Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonrasında, gözler elenen ismin açıklanacağı geceye çevrildi. İşte MasterChef Türkiye'de elenen isim!

20 Ekim 2024 Pazar akşamı MasterChef Türkiye'de elenen yarışmacı belli oldu. Heyecan dolu bir eleme gecesi sonunda, yarışmaya veda eden isim merakla bekleniyordu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE BU HAFTA KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'de bu hafta elenen yarışmacı Nevzat Güray Gürol oldu. Jüri oylaması sonucunda, eleme potasında bulunan diğer yarışmacılar Onur, Eda, Nigar, Akın, Emre ve Alper’ın arasından Nevzat veda etti.

MASTERCHEF NEVZAT

Eleme Gecesi Heyecanı MasterChef Türkiye'de her hafta olduğu gibi bu hafta da eleme heyecanı dorukta yaşandı. Yarışmacılar, hayallerine devam edebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Eleme Adayları ve Oyunlar Bu hafta eleme potasında Onur, Eda, Nigar, Akın, Nevzat, Emre ve Alper bulunuyordu. Yarışmacılar, Somer Şef’in tabağına en yakın yemeği yaparak eleme potasından kurtulmaya çalıştı.

Nevzat’ın Veda Gecesi Yapılan oyunların ardından, jüri oylamasıyla elenen isim Nevzat oldu. Böylelikle, Nevzat MasterChef Türkiye'ye veda eden son isim olarak kayıtlara geçti.

nevzat güray fürol

MasterChef Nevzat Kimdir?

Nevzat Güray Gürol, MasterChef Türkiye'de ana kadroya giren 20. yarışmacı olarak dikkatleri üzerine çekti. Düzce'de doğup büyüyen Nevzat, üniversite eğitimini bırakıp aşçı olma kararını aldı. Uludağ Üniversitesi'nde ekonometri öğrencisi iken, bu kararını ailesinin başlangıçta desteklememesine rağmen hayata geçirdi. Hazırladığı kaya levreği ile jüri üyelerinden üç evet alarak ana kadroya girmeyi başardı. Ancak, 20 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilen eleme gecesinde yarışmaya veda etti. Nevzat'ın bu yolculuğu, azmi ve tutkusuyla izleyicilere ilham kaynağı oldu.

nevzat güray gürol

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.