TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MasterChef Semihcan Temiz Kimdir? Elendi mi?

MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken isimlerinden Semihcan Temiz, 19 Eylül akşamı ekranlara gelen bölümde yaşadığı gergin anlarla gündeme geldi. Semih, Mehmet Şef’in sert uyarıları sonrası stüdyoyu terk etti. Peki, Semihcan Temiz kimdir? Elendi mi?

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
MasterChef Semihcan Temiz Kimdir? Elendi mi?

MasterChef Türkiye'nin bu sezonunda yarışmacılardan biri olan 26 yaşındaki Semihcan Temiz, Maldivler'den katılarak dikkatleri üzerine çekti. Aşçılık kariyerine Mersin'de başlayan Temiz, uluslararası deneyim kazandıktan sonra yarışmada başarılı performanslar sergileyerek ana kadroya girmeyi başardı. Ancak, yayınlanan son fragmanda yaşanan gerginlik, Semih'in önlüğünü bırakıp stüdyoyu terk etmesine neden oldu. Semihcan Temiz'in yarışmadan ayrılıp ayrılmayacağı, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

MasterChef Semihcan Temiz Kimdir? 

Yarışmaya Maldivler'den katılan 26 yaşındaki Semihcan Temiz, aslen Mersinlidir. 13 yaşından beri eğitim için yalnız yaşayan Temiz, üniversitede işletme bölümünü okurken üçüncü sınıfta eğitimini yarıda bırakarak aşçılık eğitimi almaya yönelmiştir. Mersin'de 8 ay bir restoranda çalıştıktan sonra 2018 yılında profesyonel mutfak kariyerine adım atmış; Montenegro, Dubai ve Maldivler gibi uluslararası lokasyonlarda deneyim kazanmıştır.

masterchef semih elendi mi

MasterChef Türkiye'de yaptığı et tabağı ve dövme pilavı ile ilk turda üç şeften de onay alarak ana kadroya dahil olmuştur. Yarışmada gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Ancak, 19 Eylül akşamı yayınlanan bölümde, Semih'in "Ben yediğimde bu böyle değildi." demesi üzerine tansiyon yükseldi. Mehmet Şef, Semih'e, "Seni buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Sen her yemek sonrası, 'benim bildiğim böyle...' diyorsun. Haddini bil!" şeklinde sert bir uyarıda bulundu. Bu olay sonrasında Semih'in önlüğünü bırakıp stüdyoyu terk ettiği görüldü.

masterchef semih

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.